Ο Στράμα ακόμα το ψάχνει για Κονέ!

Θα τραβήξει του Κονέ

Iταλικό δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο Αντρέα Στραματσόνι ψάχνει την υπόθεση του Παναγιώτη Κονέ και εξηγεί πως θα επιτευχθεί η συμφωνία Παναθηναϊκού – Ουντινέζε.

Μέχρι και τις αρχές Ιουλίου, ο  Κονέ είχε τον πρώτο λόγο στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, αφού απείχε ελάχιστα από τη συμφωνία με τον Αντρέα Στραματσόνι.

[ads2]

Εν τέλει, η μεταγραφή δεν υλοποιήθηκε ποτέ όμως ο 27χρονος χαφ εμφανίζεται συνεχώς στα τεκταινόμενα του Τριφυλλιού.

Όπως για παράδειγμα την Κυριακή (21/8), με την ιστοσελίδα “mondoudinese.it” να αναφέρεται στο φλερτ του Κονέ με τον Στραματσόνι…

Το δημοσίευμα τονίζει ότι ο Κονέ δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Ουντινέζε για την πρεμιέρα της Serie A έπειτα από απόφαση του προπονητή και δεν υπολογίζεται. Κατόπιν, συμπληρώνεται ότι ο Έλληνας διεθνής αρέσει στον Στραματσόνι, αλλά η μεταγραφή δεν υλοποιείται λόγω διαφωνιών στην οψιόν αγοράς.

Πρακτικά, η Ουντινέζε δέχεται να παραχωρήσει δανεικό τον ποδοσφαιριστή, αρκεί να προβλεφθεί η υποχρεωτική πώληση του στο τέλος της σεζόν 2016-2017. Μία προϋπόθεση που δεν συζητά ο Παναθηναϊκός, επειδή δεν μπορεί να διαθέσει τα χρήματα που απαιτούνται για την αγορά των δικαιωμάτων του Κονέ.

Για να δούμε…

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Exit mobile version