Μοίραζε... σακούλες ο Μπουμάλ (video)
Ορεξάτος επέστρεψε στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού ο Ολιβιέ Μπουμάλ, κάνοντας ντρίμπλα και αλά Ζιντάν. Δείτε εικόνες απ’ το Κορωπί, όπου εξίσου κεφάτος ήταν και ο Στιλ με τις επεμβάσεις του.
Ο Αντρέα Στραματσόνι φρόντισε να μην ζορίσει ιδιαίτερα τους ποδοσφαιριστές στην πρώτη προπόνηση μετά από τέσσερις ημέρες. Άλλωστε υπάρχει αρκετός χρόνος ακόμα μέχρι τον επόμενο επίσημο αγώνα.
[ads2]
Στο «διπλό» που έπαιξαν οι «Πράσινοι» ξεχώρισαν τα… χορευτικά του Ολιβιέ Μπουμάλ αλλά και οι αποκρούσεις του Λουκ Στιλ.
Ο Καμερουνέζος εξτρέμ επέστρεψε κεφάτος μετά το τριήμερο ρεπό και εντυπωσίασε με τις κινήσεις του στη σημερινή προπόνηση, όπου μάλιστα έβγαλε και μια ντρίμπλα αλά Ζιντάν.
Στο βίντεο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μπορεί να παρακολουθήσετε στιγμές από το Κορωπί, αλλά και τον εξίσου ορεξάτο Λουκ Στιλ να μην επιτρέπει… πολλά-πολλά στους επιθετικούς της ομάδας του.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Super League: Η βαθμολογία μετά το Παναθηναϊκός-Αστέρας 5-1
- Νίστρουπ: Οι δηλώσεις μετά την «5άρα» - Τι είπε για τους τραυματίες
- Παναθηναϊκός: Η πρώτη εκτίμηση για τον τραυματισμό του Ουναΐ
- Παναθηναϊκός, επόμενος αντίπαλος: Ώρα, ημέρα και έδρα (8η αγων.)
- Διπλή ατυχία στον Παναθηναϊκό: Τραυματίστηκε και ο Γιάγκουσιτς