Παναθηναϊκός: Τότε θα αγωνιστεί ο Παλάσιος

Βόλος - Παναθηναϊκός 1-5: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

H αποστολή του Παναθηναϊκού αναχωρεί για την Κύπρο όπου θα γίνει η προετοιμασία της ομάδας ενόψει του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος.

Στην αποστολή βρίσκονται όλοι οι παίκτες με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να μην αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών εκτός από τον Παλάσιος.

Ο Αργεντίνος υπέστη βαριά θλάση στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, είναι καλύτερα και αναμένεται να μπει σιγά σιγά στη προετοιμασία της ομάδας.

Όσον αφορά τα φιλικά, ο Παλάσιος δεν θα αγωνιστεί στα δύο πρώτα για να προφυλαχθεί όμως θα αγωνιστεί κανονικά στο τρίτο και τελευταίο φιλικό το οποίο θα αποτελέσει και πρόβα τζενεράλε ενόψει του αγώνα με τον Βόλο για το Κύπελλο.

Επίσημο: Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Κύπρο – Η έκπληξη του Ιβάν

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ έχει προκαλέσει πρωτόγνωρες καταστάσεις διεθνώς στο ποδόσφαιρο, λόγω του χρονικού διαστήματος που διεξάγεται.

Δεδομένης της διακοπής των αγωνιστικών υποχρεώσεων ελέω Μουντιάλ, ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί για δέκα ημέρες στην Κύπρο προκειμένου να κάνει μίνι προετοιμασία και να δώσει τρεις φιλικούς αγώνες.

Η αποστολή του Τριφυλλιού θα έχει ως βάση της την Πέγεια της Πάφου, ενώ θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια, στην 1η Δεκεμβρίου με αντίπαλο την Χάποελ Μπερ Σεβά από το Ισραήλ, στις 4 Δεκεμβρίου με αντίπαλο την Πάφο και στις 7 Δεκεμβρίου με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα.

Στην Κύπρο θα βρεθούν οι εξής 28 ποδοσφαιριστές: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Διούδης, Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελεντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Γκάνεα, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Σαβιέρ, Καμπετσής, Κρυπαράκος, Κυριόπουλος, Σιδεράς, Συμεωνίδης.

Οι Κυριόπουλος και Συμεωνίδης είναι οι εκπλήξεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην αποστολή των Πρασίνων!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News