Επίσημο: Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Κύπρο - Η έκπληξη του Ιβάν
Το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ έχει προκαλέσει πρωτόγνωρες καταστάσεις διεθνώς στο ποδόσφαιρο, λόγω του χρονικού διαστήματος που διεξάγεται.
Δεδομένης της διακοπής των αγωνιστικών υποχρεώσεων ελέω Μουντιάλ, ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί για δέκα ημέρες στην Κύπρο προκειμένου να κάνει μίνι προετοιμασία και να δώσει τρεις φιλικούς αγώνες.
Η αποστολή του Τριφυλλιού θα έχει ως βάση της την Πέγεια της Πάφου, ενώ θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια, στην 1η Δεκεμβρίου με αντίπαλο την Χάποελ Μπερ Σεβά από το Ισραήλ, στις 4 Δεκεμβρίου με αντίπαλο την Πάφο και στις 7 Δεκεμβρίου με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα.
Στην Κύπρο θα βρεθούν οι εξής 28 ποδοσφαιριστές: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Διούδης, Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελεντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Γκάνεα, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Σαβιέρ, Καμπετσής, Κρυπαράκος, Κυριόπουλος, Σιδεράς, Συμεωνίδης.
Οι Κυριόπουλος και Συμεωνίδης είναι οι εκπλήξεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην αποστολή των Πρασίνων!
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ποιος είναι ο Γιάκομπ Νέστρουπ που ακούγεται έντονα για τον Παναθηναϊκό!
- «Παίζει πολύ ο Νέστρουπ για Παναθηναϊκό, ήρθε στην Ελλάδα - Ο ρόλος του Ζέκα» (vid)
- Παναθηναϊκός: Έρχονται 7+8 αποχωρήσεις-πωλήσεις - Ποια ονόματα είναι στον «αέρα»
- «Κάτι ετοιμάζει ο Γιαννακόπουλος, μια αντεπίθεση...»
- Αποκάλυψη για Βοτανικό: Τότε έρχεται το στέγαστρο - Τι θα γίνει με τη Θύρα 13 στη Λεωφόρο