Παναθηναϊκός: Το μεγάλο ζητούμενο ενόψει της συνέχειας

Παναθηναϊκός: Απλά θεατές

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Ζαλγκίρις στις 20.00 με σκοπό την τρίτη του σερί νίκη στην Ευρωλίγκα.

Οι Πράσινοι μετά τις δύο σερί νίκες βρίσκονται στο 4-6 σε 10 αγώνες και θέλουν τα τριτώσουν το καλό και να δείξουν ότι φέτος είναι μία διαφορετική σεζόν σε σχέση με τις δύο προηγούμενες.

Μέχρι στιγμής το Τριφύλλι έχει δείξει δύο πρόσωπα στα παιχνίδια του με τις εναλλαγές στην απόδοση του να είναι συνεχόμενες κάτι που είναι λογικό καθώς μιλάμε για μία καινούργια ομάδα.

Έτσι το μεγάλο ζητούμενο για τον Ντέγιαν Ράντονιτς και τους παίκτες του είναι η ομάδα να βρει την απαραίτητη σταθερότητα ενόψει της συνέχειας.

Δηλαδή να μειώσει τα νεκρά διαστήματα μέσα στο παιχνίδι του και να διώξει τα προβλήματα που αντιμετώπιζε τις προηγούμενες χρονιές.

Σίγουρα, αυτό δεν μπορεί αν συμβεί από την μία μέρα στην άλλη όμως οι Πράσινοι θα πρέπει να δείξουν στους αντιπάλους τους ότι φέτος θα παλέψουν σκληρά ώστε να φτάσουν στις επιτυχίες και να γίνουν μία ομάδα με συγκεκριμένο πλάνο και στόχους.

Κοτζιάς: «Καλύτερη ομάδα της Ευρωλίγκα η Ζαλγκίρις – Αυτόν ήθελε ο Κάτας στον ΠΑΟ»

Τα τελευταία νέα γύρω από την υπόθεση του Ντίνου Μήτογλου μετέφερε ο Τόλης Κοτζιάς, ενώ σχολίασε και το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Ζαλγκίρις.

Για την αναμέτρηση του «Εξάστερου» στο Κάουνας ανέφερε: «Ο Παναθηναϊκός έχει πάει στο Κάουνας με πολύ καλή ψυχολογία έπειτα από τις νίκες με Μπολόνια και Βιλερμπάν και τις καλές εμφανίσεις του Μπέικον.

Σήμερα έχει αντίπαλο την καλύτερη αναλογικά ομάδα της Ευρωλίγκα, τη Ζαλγκίρις. Έχει φτιαχτεί με μια φασολάδα και λίγο ψωμί. Ο Κίναν Έβανς είναι ο καλύτερος παίκτης της Ζαλγκίρις. Τον ήθελε ο Κάτας στον Παναθηναϊκό…».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News