Παναθηναϊκός: «Την επόμενη χρονιά δεν θα είναι προπονητής ο Ράντονιτς»

Παναθηναϊκός: Η επόμενη μέρα, ο Ράντονιτς και οι αλλαγές

Ο γνωστός δημοσιογράφος Βασίλης Παπαθεοδώρου μίλησε στην εκπομπή Magic Euroleague για το μέλλον του Ντέγιαν Ράντονιτς.

Πιο συγκεκριμένα είπε:

«Αν μπορώ να βάλω αυτή την στιγμή το χέρι μου στη φωτιά που για τίποτα δεν μπορείς να το βάλεις είναι ότι ο Ράντονιτς την επόμενη χρονιά δεν θα είναι προπονητής και δεν θα έπρεπε να είναι ούτε αύριο αλλά αυτό είναι δική μου κρίση.

Για να ενισχύσω την προηγούμενο μου λόγο, νομίζω ότι αυτό δεν είναι μόνο κρίση αλλά θεωρείται και από τον ίδιο τον Παναθηναϊκό μία κατάσταση μη αναστρέψιμη συγκεκριμένη κατάσταση και γι’αυτο το λόγο μέσα στο επόμενο διάστημα θα υπάρξει αλλάγη η οποία θα είναι μίας χρήσης.

Δεν το λέω υποτιμητικά για κανέναν αλλά θα πρέπει όποιος αναλάβει να το ξέρει αυτό γιατί νομίζω ότι έχει αντιληφθεί ο οργανισμός του ΠΑΟ πόσο μεγάλος λάθος έχει κάνει τόσα χρόνια που παίρνει παίκτες στοιχήματα.

Θα πρέπει ο προπονητής που θα έρθει να αποτελεί πόλο έλξης για τους παίκτες και όχι να ρωτάνε να μάθουν ποιος είναι.»

Ετοιμάζει επίσημη διαμαρτυρία η ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τη διαιτησία!

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα διαμαρτυρηθεί και επίσημα για τη διαιτησία στο παιχνίδι με την Μπασκόνια.

«Βράζουν» στον Παναθηναϊκό για τη διαιτησία κόντρα στην Μπασκόνια με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, πρώτο, να εκφράζει δημόσια τη δυσαρέσκειά του για την ανεπανάληπτη απόφαση των διαιτητών να ακυρώσουν τρίποντο του Μπέικον για ανύπαρκτο αντι-αθλητικό του Γκριγκόνις.

Ήταν μια φάση που κόστισε 7 πόντους στη ροή του αγώνα, δηλαδή σε ματς που κρίθηκε με πέντε πόντους διαφορά. Τι ακριβώς συνέβη;

Η Μπασκόνια είχε αιφνιδιασμό, αστόχησε, ο Γκριγκόνις είχε μια φυσική επαφή με αντίπαλο, οι πράσινοι έβγαλαν αιφνιδιασμό, ευστόχησαν σε τρίποντο και οι διαιτητές πήγαν στο instant replay.

Εκεί ανακάλυψαν αντιαθλητικό του Γκριγκόνις, ακύρωσαν το τρίποντο του Μπέικον και η Μπασκόνια πήρε δυο βολές και καλάθι. Απίθανα πράγματα και αναμένεται επίσημη αντίδραση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News