Παναθηναϊκός: Τα νέα στοιχεία που θέλει να δει ο Γιοβάνοβιτς στα φιλικά της Κύπρου

Παναθηναϊκός: Τα νέα στοιχεία που θέλει να δει ο Γιοβάνοβιτς στα φιλικά της Κύπρου

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του στη Κύπρο ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Οι Πράσινοι έχουν δώσει ήδη ένα φιλικό με την Χάποελ Μπερ Σεβά και θα δώσει δύο ακόμα με την Πάφο σήμερα και την Σαλαμίνα σε λίγες μέρες.

Στόχος του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν είναι απαραίτητα η νίκη σε αυτούς τους αγώνες αλλά να δει από τους παίκτες να βγάζουν στο γήπεδο τα στοιχεία που έχουν δουλέψει κατά την διάρκεια αυτής την μίνι προετοιμασίας.

Αρχικά, ο Σέρβος προπονητής θέλει να δει βελτίωση στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της ομάδας από την άμυνα.

Αυτό ήταν ένα πρόβλημα της ομάδας στο πρώτο γύρο που διέκρινε και θέλει να διορθώσει ο προπονητής του Τριφυλλιού.

Το δεύτερο στοιχείο που θέλει να δει από τους παίκτες του είναι το πρέσινγκ τόσο σε φάση άμυνας όσο και όταν η ομάδα χάνει την κατοχή της μπάλας.

Τέλος, ο κόουτς θέλει να δουλέψει κάποια ακόμα θέματα τακτικής και μερικά τρικ που θέλει να εφαρμόσουν οι ποδοσφαιριστές στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Σχεδόν έτοιμη η λίστα με μέσους και εξτρέμ

Ο Παναθηναϊκός έχει ανεβάσει στροφές στο τομέα των μεταγραφών και η λίστα με υποψήφιους εξτρέμ και μέσους είναι σχεδόν έτοιμη.

Μάλιστα έχουν γίνει και διερευνητικές επαφές με τους εκπρόσωπους κάποιων παικτών όπως είναι ο Αλιρέζα Τζάχανμπακς και ο Σελίμ Αμαλάχ.

Είναι δεδομένο ότι οι Πράσινοι θα χτυπήσουν πολλές πόρτες ώστε να μην μείνουν εκτεθειμένοι σε πιθανές αρνητικές απαντήσεις από μεταγραφικούς στόχους.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο ατζέντης του Τζάχανμπακς δήλωσε στο portal.gr πως για την ώρα δεν υπάρχει πρόταση για τον πελάτη του από τον Παναθηναϊκό παρά τα ολλανδικά δημοσιεύματα για πρόταση του Τριφυλλιού στη Φέγενορντ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News