Παναθηναϊκός μεταγραφές: Σχεδόν έτοιμη η λίστα με μέσους και εξτρέμ

Παναθηναϊκός: Ακόμη ένα τρικ από Γιοβάνοβιτς έφερε γκολ

Ο Παναθηναϊκός έχει ανεβάσει στροφές στο τομέα των μεταγραφών και η λίστα με υποψήφιους εξτρέμ και μέσους είναι σχεδόν έτοιμη.

Μάλιστα έχουν γίνει και διερευνητικές επαφές με τους εκπρόσωπους κάποιων παικτών όπως είναι ο Αλιρέζα Τζάχανμπακς και ο Σελίμ Αμαλάχ.

Είναι δεδομένο ότι οι Πράσινοι θα χτυπήσουν πολλές πόρτες ώστε να μην μείνουν εκτεθειμένοι σε πιθανές αρνητικές απαντήσεις από μεταγραφικούς στόχους.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο ατζέντης του Τζάχανμπακς δήλωσε στο portal.gr πως για την ώρα δεν υπάρχει πρόταση για τον πελάτη του από τον Παναθηναϊκό παρά τα ολλανδικά δημοσιεύματα για πρόταση του Τριφυλλιού στη Φέγενορντ.

Παναθηναϊκός μεταγραφές: «Ανεβαίνει» ο Αμαλάχ – Το μεγάλο συν

Ένας παίκτης που έχει μπει για τα καλά στα ραντάρ του Παναθηναϊκού και εξετάζεται είναι ο Σελίμ Αμαλάχ.

Ο Μαροκινός ζει το όνειρο του με την Εθνική του ομάδα στο Μουντιάλ η οποία αντιμετωπίζει την Ισπανία στους 16 και ανήκει στην Σταντάρ Λιέγης.

Ο 26χρονος που αγωνίζεται τόσο στο 10 όσο και στο αριστερό άκρο της επίθεσης είναι ένας ποδοσφαιριστής που οι Πράσινοι παρακολουθούν καιρό και ήθελα να τον τσεκάρουν και σε υψηλότερο επίπεδο όπως είναι αυτό του Παγκοσμίου Κυπέλλου ώστε να έχουν μία ολοκληρωμένη άποψη.

Στο Μουντιάλ λοιπόν, ο Άμαλαχ έχει παίξει και στους 3 αγώνες της χώρας του στον όμιλο ( στους δύο ως βασικός) ενώ αναμένεται να βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα και στον αγώνα με την Ισπανία.

Είναι μία περίπτωση που αρέσει πολύ στους ανθρώπους της ομάδας καθώς μένει ελεύθερος το καλοκαίρι γεγονός που κάνει πιο εύκολη την απόκτηση του εφόσον δώσει το τελικό οκ ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ελκυστική περίπτωση ο Τζάχανμπακς – Οι λόγοι

Ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί στενά την περίπτωση του Αλιρέζα Τζάχανμπακς καθώς έχει όλα τα στοιχεία που αναζητά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την θέση των εξτρέμ.

Ο Ιρανός είναι κλασσικός εξτρέμ, δεξιοπόδαρος με 236 συμμετοχές στη καριέρα του στα δεξιά και 57 στα αριστερά.

Έφυγε από την χώρα του για την Ολλανδία και την Ναιμέγκεν, στην συνέχεια αγωνίστηκε στην Άλκμααρ για να κάνει το μεγάλο βήμα με την μεταγραφή του στη Μπράιτον και την Premier League.

Στην Αγγλία τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελε ο ίδιος και έτσι επέστρεψε στην Ολλανδία για να αγωνιστεί στη Φέγενορντ.

Το γεγονός ότι είναι ένας παίκτης σε καλή ηλικία, χωρίς τραυματισμούς με πολύ καλά στατιστικά και πολυθεσίτης τον κάνει να διαθέτει ένα πολύ ελκυστικό πακέτο για κάθε ομάδα.

Πέρα όμως από τα στοιχεία του παίκτη πάμε να δούμε ποια πλεονεκτήματα θα έχει το Τριφύλλι αν τελικά προχωρήσει στην απόκτηση του.

Αρχικά, μιλάμε για ένα παίκτη με πολλές παραστάσεις και μεγάλη εμπειρία. Έχει παίξει 3 χρόνια στην Premier League και αμέτρητα ντέρμπι στην Ολλανδία.

Δεν θεωρείται βασικό και αναντικατάστατο μέλος για την ομάδα του αυτή την στιγμή, στοιχείο σημαντικό καθώς έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024.

Είναι στα 29 του χρόνια και έχει μπροστά του αρκετά χρόνια καλού ποδοσφαίρου ενώ μιλάμε για ένα παίκτη έτοιμο που θα μπορέσει να προσφέρει άμεσα.

Αυτό το δεδομένο μπορεί να κάνει και την διαφορά στην υπόθεση καθώς ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν πρόκειται να αποκτήσει ποδοσφαιριστή ο οποίος δεν θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί άμεσα καθώς ξέρει ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση και δεν μπορεί να χαθεί χρόνος.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News