Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για τη μετάδοση των φιλικών στην Κύπρο

Παναθηναϊκός: Δύο μεταγραφές... πιο κοντά στο πρωτάθλημα

Ο Παναθηναϊκός αναχωρεί την Δευτέρα 28/11 για την Κύπρο όπου θα δώσει τρία φιλικά ενόψει του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος.

Οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν την 1η Δεκεμβρίου τη Χάποελ Μπερ Σεβά, τρεις μέρες αργότερα (4/12) θα παίξουν με την Πάφο και στις 7 του μήνα το «τριφύλλι» θα αναμετρηθεί με τη Σαλαμίνα.

Όσον αφορά τη τηλεοπτική μετάδοση των παιχνιδιών, η Cosmote TV βρίσκεται σε συζητήσεις ώστε να εξασφαλίσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων.

Το συνδρομητικό κανάλι είναι αρκετά κοντά όμως η οριστικοποίηση της υπόθεσης αναμένεται μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Παναθηναϊκός: Η πιθανή ανανέωση έκπληξη και ο λόγος

Στον Παναθηναϊκό όλο το βάρος έχει πέσει στις ανανεώσεις των συμβολαίων των παικτών της ομάδας με σκοπό οι υποθέσεις να έχουν κλείσει θετικά μέχρι το τέλος του 2022.

Οι υποθέσεις που καίνε τους Πράσινους είναι αυτές των Πέρεθ, Σένκεφελντ, Αϊτόρ και Κουρμπέλη οι οποίες πάντως δεν είναι οι μοναδικές.

Θετικό κλίμα έχει διαμορφωθεί και για τον Αχιλλέα Πούγγουρα ο οποίος παρουσιάζεται σταθερά βελτιωμένος σε σχέση με την περσινή σεζόν και όποτε έχει αγωνιστεί είναι εξαιρετικός.

Το συμβόλαιο του 28χρονου αμυντικού λήγει το καλοκαίρι του 2023 και στο Τριφύλλι έχουν μείνει ικανοποιημένοι από την απόδοση του και από τον επαγγελματισμό του.

Έτσι, το πιθανότερο σενάριο είναι να του προταθεί νέο συμβόλαιο και να παραμείνει στο Σύλλογο αφού πρώτα κλείσουν οι υποθέσεις που προείπαμε.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News