Παναθηναϊκός: Η πιθανή ανανέωση έκπληξη και ο λόγος

Η επιβράβευση των Σάρλια - Πούγγουρα

Στον Παναθηναϊκό όλο το βάρος έχει πέσει στις ανανεώσεις των συμβολαίων των παικτών της ομάδας με σκοπό οι υποθέσεις να έχουν κλείσει θετικά μέχρι το τέλος του 2022.

Οι υποθέσεις που καίνε τους Πράσινους είναι αυτές των Πέρεθ, Σένκεφελντ, Αϊτόρ και Κουρμπέλη οι οποίες πάντως δεν είναι οι μοναδικές.

Θετικό κλίμα έχει διαμορφωθεί και για τον Αχιλλέα Πούγγουρα ο οποίος παρουσιάζεται σταθερά βελτιωμένος σε σχέση με την περσινή σεζόν και όποτε έχει αγωνιστεί είναι εξαιρετικός.

Το συμβόλαιο του 28χρονου αμυντικού λήγει το καλοκαίρι του 2023 και στο Τριφύλλι έχουν μείνει ικανοποιημένοι από την απόδοση του και από τον επαγγελματισμό του.

Έτσι, το πιθανότερο σενάριο είναι να του προταθεί νέο συμβόλαιο και να παραμείνει στο Σύλλογο αφού πρώτα κλείσουν οι υποθέσεις που προείπαμε.

Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η απόφαση Γιοβάνοβιτς για Μπιλάλ

O Μπιλάλ πέτυχε ακόμα δύο γκολ με τον Παναθηναϊκό Β απέναντι στον Ηρακλή στη νίκη των Πρασίνων με 2-3 στη έδρα του Γηραιού για την Super League 2.

Ο Αιγύπτιος φορ έχει κάτι ιδιαίτερο το οποίο δεν το βρίσκεις εύκολα και αυτό είναι το εύκολο γκολ. Οι άνθρωποι του Τριφυλλιού πιστεύουν πολύ στο πρότζεκτ του νεαρού φορ και προσπαθούν να πάρουν την πιο σωστή απόφαση ώστε η ομάδα να αποκτήσει ένα επιθετικό για πάρα πολλά χρόνια.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει σε τρομερή εκτίμηση τον Μπιλάλ και μάλιστα δεν αποκλείεται αν του δώσει κάποιες συμμετοχές στη πρώτη ομάδα αν του δοθεί η ευκαιρία.

Πάντως το πλάνο για τον Αιγύπτιο επιθετικό είναι να αγωνιστεί φέτος στον Παναθηναϊκό Β ώστε να πάρει παιχνίδια, να αποκτήσει διάρκεια και εμπειρία και του χρόνου να μπει για τα καλά στο ρόστερ της πρώτης ομάδας.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News