Παναθηναϊκός: Προσπάθησε την έκπληξη για Μπακάεβ!

Παναθηναϊκός: Προσπάθησε την έκπληξη για Μπακάεβ!

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τσέκαρε πολλές περιπτώσεις παικτών ώστε να ενισχύσει το ρόστερ του.

Μία από αυτές ήταν του Ζέλιμκαν Μπακάεβ ο οποίος αγωνίζεται στην Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Σύμφωνα με τον Ρώσο δημοσιογράφο Ιβάν Καρπόφ ο Παναθηναϊκός, η Κράσνονταρ, η Ροστόφ και ομάδες από την Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Εμιράτα έκαναν πρόταση για τον ποδοσφαιριστή.

Όμως ο αριστεροπόδαρος εξτρέμ αρνήθηκε όλες τις προτάσεις καθώς ήθελε να παραμείνει στην Ρωσία και την Ζενίτ.

Ο Μπακάεβ πήγε πέρσι στη Ζενίτ, έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025 όμως μέχρι στιγμής δεν αγωνίζεται όσα θα ήθελε καθώς έχει 20 συμμετοχές αλλά έχει αγωνιστεί μόλις 526 λεπτά.

Ο παίκτης είναι διεθνής με 13 συμμετοχές και 1 γκολ και φαίνεται να έχει διατηρηθεί στη λίστα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Δήλωση σπόντα από Αντούνα

Ο Ουριέλ Αντούνα δεν έκρυψε την απογοήτευση του για την αποτυχία της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό.

Ο Ουριέλ Αντούνα ήθελε όσο τίποτα να μετακομίσει στην Ευρώπη για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, όμως αυτό τελικά δεν συνέβη.

Οι προτάσεις του Τριφυλλιού απορρίφθηκαν από την Κρουζ Αζούλ με αποτέλεσμα να ναυαγήσει η μεταγραφή.

Ωστόσο, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του δεν έκρυψε την απογοήτευση του για την έκβαση της υπόθεσης.

Ο Μεξικανός υποστήριξε πως το γεγονός ότι δεν κατάφερε τελικά να ταξιδέψει στην Ευρώπη ήταν κάτι που τον πλήγωσε πολύ, ωστόσο δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν ξέρω αν έφταιγε η ανικανότητα (σ.σ. των υπευθύνων), αλλά ήταν λίγο απογοητευτικό ότι έγινε. Προσπάθησα σκληρά ώστε να φτάσω να παίξω σε ευρωπαϊκό σύλλογο και εξακολουθώ να δουλεύω γι’ αυτό.

Δεν έγινε πράξη, εντούτοις εξακολουθώ να προπονούμαι για να είμαι στο υψηλότερο επίπεδο», ανέφερε συγκεκριμένα ο πρώην μεταγραφικός στόχος των «πράσινων».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News