Παναθηναϊκός μεταγραφές: Δήλωση σπόντα από Αντούνα

Πεπεισμένος ο Αντούνια πως θα γίνει η μεταγραφή στον Παναθηναϊκό - Τι ζήτησε

Ο Ουριέλ Αντούνα δεν έκρυψε την απογοήτευση του για την αποτυχία της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό.

Ο Ουριέλ Αντούνα ήθελε όσο τίποτα να μετακομίσει στην Ευρώπη για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, όμως αυτό τελικά δεν συνέβη.

Οι προτάσεις του Τριφυλλιού απορρίφθηκαν από την Κρουζ Αζούλ με αποτέλεσμα να ναυαγήσει η μεταγραφή.

Ωστόσο, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του δεν έκρυψε την απογοήτευση του για την έκβαση της υπόθεσης.

Ο Μεξικανός υποστήριξε πως το γεγονός ότι δεν κατάφερε τελικά να ταξιδέψει στην Ευρώπη ήταν κάτι που τον πλήγωσε πολύ, ωστόσο δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν ξέρω αν έφταιγε η ανικανότητα (σ.σ. των υπευθύνων), αλλά ήταν λίγο απογοητευτικό ότι έγινε. Προσπάθησα σκληρά ώστε να φτάσω να παίξω σε ευρωπαϊκό σύλλογο και εξακολουθώ να δουλεύω γι’ αυτό.

Δεν έγινε πράξη, εντούτοις εξακολουθώ να προπονούμαι για να είμαι στο υψηλότερο επίπεδο», ανέφερε συγκεκριμένα ο πρώην μεταγραφικός στόχος των «πράσινων».

Ενδεκάδα Παναθηναϊκού: Ξεκινά Μαντσίνι, αλλάζει θέση σε Μπερνάρ

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για τον αγώνα με την Λαμία την Κυριακή στη Λεωφόρο (5,2/17:30).

Όσον αφορά την ενδεκάδα, σε αυτή θα βρίσκεται για πρώτη φορά ο Ντανιέλ Μαντσίνι ο οποίος προορίζεται για το αριστερό άκρο της επίθεσης.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναμένεται να μεταφέρει εκ νέου τον Μπερνάρ στο «10» ώστε ο Αργεντίνος να ξεκινήσει στην αριστερή πλευρά στην αναμέτρηση με την Λαμία.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News