Ενδεκάδα Παναθηναϊκού: Ξεκινά Μαντσίνι, αλλάζει θέση σε Μπερνάρ

Παναθηναϊκός: Αυτά φέρνει στο Τριφύλλι ο Μαντσίνι

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για τον αγώνα με την Λαμία την Κυριακή στη Λεωφόρο (5,2/17:30).

Όσον αφορά την ενδεκάδα, σε αυτή θα βρίσκεται για πρώτη φορά ο Ντανιέλ Μαντσίνι ο οποίος προορίζεται για το αριστερό άκρο της επίθεσης.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναμένεται να μεταφέρει εκ νέου τον Μπερνάρ στο «10» ώστε ο Αργεντίνος να ξεκινήσει στην αριστερή πλευρά στην αναμέτρηση με την Λαμία.

Ο Αϊτόρ ευχήθηκε στον Παναθηναϊκό – Το μήνυμα- είδηση της συντρόφου του

Ο μεγάλος άτυχος της σεζόν για τον Παναθηναϊκό, δεν είναι άλλος απ’ τον Αϊτόρ.

Ο Ισπανός ενώ έκανε «θαύματα» στο χορτάρι, τραυματίστηκε σοβαρά και θα επιστρέψει στην περίοδο της προετοιμασίας. Συνεχίζοντας την αποθεραπεία του, ο αριστεροπόδαρος άσος έκανε ξεχωριστή ανάρτηση για την επέτειο ίδρυσης του Τριφυλλιού.

Ο Αϊτόρ έγραψε στα ελληνικά «Χρόνια Πολλά» και το συνόδευσε με μια πράσινη καρδιά και μια τούρτα. Γιορτάζοντας έτσι τα γενέθλια της ομάδας που, όπως άφησε να εννοηθεί, αγαπάει. Όλα αυτά σε μια περίοδο που είναι σε εξέλιξη το ζήτημα της ανανέωσης ή μη του συμβολαίου του, το οποίο και ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

Παράλληλα, ενδιαφέρον έχει και η απάντηση της συντρόφου του Ισπανού άσου. Στην ανάρτηση του Αϊτόρ, έγραψε χαρακτηριστικά:

«Ανυπομονώ να σας δω ξανά στο γήπεδο».

Επιθυμία που θα γίνει πράξη, μόνο στην περίπτωση που ο αριστεροπόδαρος άσος ανανεώσει τη συνεργασία του με το Τριφύλλι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News