Παναθηναϊκός: Ποιο το ποσοστό για να γίνει η μεταγραφή Οσόριο!

Παναθηναϊκός: Ποιο το ποσοστό για να γίνει η μεταγραφή Οσόριο!

Όπως διαβάσατε από το πρωί στο Newspao.gr, προσφορά στον Τζόναθαν Οσόριο, προκειμένου να έρθει στην Ελλάδα άμεσα, φέρεται να έχει καταθέσει ο Παναθηναϊκός.

Σύμφωνα με το transfermarkt.us, οι «πράσινοι» θέλουν να πάρουν τον διεθνή Καναδό μέσο -που δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Τορόντο FC μέχρι το τέλος της σεζόν και οι συζητήσεις για νέο δεν έχουν ευοδωθεί- έως το τέλος της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου.

Ωστόσο, δεν έχουν πρόβλημα να περιμένουν τον Οσόριο και για τον Ιανουάριο, αφού και ο ίδιος ο 30χρονος κεντρικός χαφ δείχνει διστακτικός σε αυτή την φάση και λίγους μήνες πριν το Μουντιάλ του Κατάρ, στο οποίο θα παίξει με την χώρα του, να φύγει από τις ΗΠΑ!

Πάντως σύμφωνα με το transfermarkt που αξιολογεί την κατάσταση, ο παίκτης έχει 38% πιθανότητες για να φορέσει τα πράσινσα.

Δείτε τη σχετική πρόβλεψη:

Παναθηναϊκός: Ποιο το ποσοστό για να γίνει η μεταγραφή Οσόριο!

Ο Οσόριο δεν έχει παίξει μέχρι σήμερα ποτέ εκτός MLS, ενώ τη φετινή σεζόν μετράει 22 συμμετοχές, με εννιά τέρματα και τέσσερις ασίστ στο πρωτάθλημα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News