Παναθηναϊκός: Αποκαλύφθηκαν δύο ομάδες του «Παύλος Γιαννακόπουλος»
Σύμφωνα με σερβικό δημοσίευμα, ΠΑΟΚ και Παρτιζάν θα συμμετάσχουν στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», με τον Παναθηναϊκό να περιμένει και την τέταρτη ομάδα.
Το ετήσιο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» πλησιάζει και, σύμφωνα με δημοσίευμα της σερβικής ιστοσελίδας Meridian Sport, έχουν ήδη γίνει γνωστές δύο από τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στη φετινή διοργάνωση, πέρα από τον οικοδεσπότη Παναθηναϊκό.
Όπως αναφέρουν οι Σέρβοι, ο ΠΑΟΚ και η Παρτιζάν θα δώσουν το «παρών» στο τουρνουά που θα διεξαχθεί από τις 18 έως τις 20 Σεπτεμβρίου, ενώ απομένει να ανακοινωθεί και η τέταρτη ομάδα που θα συμπληρώσει το παζλ.
Οι «πράσινοι» συνεχίζουν τις προετοιμασίες για μία ακόμη ξεχωριστή διοργάνωση, η οποία είναι αφιερωμένη στη μνήμη του ιστορικού ηγέτη του συλλόγου, Παύλου Γιαννακόπουλου.
Στόχος των διοργανωτών είναι ο μεγάλος τελικός να φιλοξενηθεί στο ποδοσφαιρικό γήπεδο του ΟΑΚΑ, με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες να κάνουν λόγο για θετική ανταπόκριση από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές. Οι δύο ημιτελικοί, αντίθετα, αναμένεται να διεξαχθούν στο T-Center Athens.
Προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός σχετικά με τις συμμετοχές, με το δημοσίευμα του Meridian Sport να μεταφέρει τις συγκεκριμένες πληροφορίες για τη σύνθεση του φετινού τουρνουά.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΔιάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Πολύς κόσμος στη Λεωφόρο για την Γκρασχόπερς
- Παναθηναϊκός: Δεκαήμερο μεταγραφής στο ποδόσφαιρο, κλείνει μεγάλη κίνηση στο μπάσκετ
- Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Χουάντσο, Όσμαν μετά την επικείμενη άφιξη του Μπόνγκα
- Γάτας: «Ο Παναθηναϊκός θα κάνει κίνηση τις επόμενες ημέρες για αυτή τη θέση»
- Απορρίφθηκαν δύο προτάσεις του Παναθηναϊκού για Φαν Ντρόγκελεν - Το ποσό που ζητά η Σαμσουνσπόρ