Παναθηναϊκός- ΠΑΟΚ Ενδεκάδες: Πώς θα παίξουν οι δύο ομάδες

Παναθηναϊκός: Ματς- κλειδί στα Γιάννενα - Οι λόγοι

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ (22/1,19:30) στη Λεωφόρο σε μία πολύ κρίσιμη αναμέτρηση ενόψει της συνέχειας.

Στην πρώτη θέση με 45 βαθμούς ο Παναθηναϊκός, την προηγούμενη εβδομάδα επικράτησε 1-0 του ΠΑΣ στα Γιάννινα χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σπόραρ στο 90’+5’, παραμένοντας στο +4 από τη δεύτερη της βαθμολογίας, ΑΕΚ.

Απόψε, οι «πράσινοι» θα ψάξουν αντίδραση μετά τη μεσοβδόμαδη ήττα τους στη Θεσσαλονίκη και καλούνται να παρουσιάσουν σαφώς καλύτερη αγωνιστική εικόνα.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του για την αποψινή αναμέτρηση τον τιμωρημένο Κουρμπέλη, τον τραυματία Μάγκνουσον, αλλά και τον Κλεϊνχέισλερ, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.

Από την άλλη, ο Σπόραρ επέστρεψε στην αποστολή, την οποία συμπεριλήφθηκε και ο Μπερνάρ, ο οποίος είχε γίνει αναγκαστική αλλαγή στην αναμέτρηση της Τούμπας.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Σαβιέρ, Καμπετσής, Ταβάρες.

Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ έρχεται στο αποψινό ματς με την ψυχολογία του στα ύψη μετά την «καθαρή» νίκη του για το Κύπελλο, θέλοντας να κάνει δεύτερο συνεχόμενο… χουνέρι στον Παναθηναϊκό.

Αήττητος από το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην «Opap Arena» στις 30 του περασμένου Οκτωβρίου, ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, έχοντας δεχθεί μόλις ένα γκολ στα 11 πιο πρόσφατα επίσημα παιχνίδια του.

Στην 4η θέση της βαθμολογίας, 2 βαθμούς πίσω από τον 3ο Ολυμπιακό και 9 μακριά από την κορυφή, ο ΠΑΟΚ θα ψάξει την επιστροφή στις νίκες, μετά το ισόπαλο 0-0 με τον ΟΦΗ, για την προηγούμενη αγωνιστική.

Ο Ρασβάν Λουτσέσκου θα έχει να διαχειριστεί τις ίδιες απουσίες που είχε και στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι για το Κύπελλο, με τους Τσαούση, Σοάρες, Ελ Καντουρί, Μουργκ, Κουαλιάτα και Κούρτιτς να μένουν στη Θεσσαλονίκη.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Ίνγκασον, Κάργας, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Ντάντας, Ντόουγκλας, Νινούα, Κωνσταντέλιας, Ρικάρντο, Μπίσεσβαρ, Α.Ζίβκοβιτς, Τάισον, Νάρεϊ, Ολιβέιρα, Μπράντον.

Πιθανές ενδεκάδες:

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι – Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χουάνκαρ – Τσέριν, Πέρεθ, Μπερνάρ –  Παλάσιος, Βέρμπιτς, Σπόραρ

ΠΑΟΚ (Ρασβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι – Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Βιεϊρίνια – Αουγκούστο, Σβαμπ – Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τάισον – Ολιβέιρα

Διαιτητής: Κουλμάκοφ
Βοηθοί: Ζιουκ, Μασλίνικα
4ος: Κουμπαράκης
VAR: Εστέβες
AVAR: Νικολακάκης

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News