Παναθηναϊκός: Ώρα για το ντεμπούτο του!

Παναθηναϊκός: Τσόκαϊ και Τρουιγέ, δείτε τι έκανε ο Τσέριν

Παναθηναϊκός: Η πιθανή απουσία του Τσέριν στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης αλλάζει τα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Πλέον όμως, ο Σέρβος τεχνικός, έχει πολύ περισσότερες λύσεις κι επιλογές σε σχέση με πέρυσι.

Σε περίπτωση που τελικά ο ΣΛοβένος δεν καταφέρει να αγωνιστεί, τότε ο Μπερνάρ θα γυρίσει ως δεκάρι και ο Παλάσιος θα πάρει τη θέση του Βραζιλιάνου.

Από εκεί και πέρα ίσως δούμε στη Λεωφόρο και το ντεμπούτο του Τσόκαϊ, μάλλον ως αλλαγή.

Ο Αλβανός διεθνής μέσος έχει ρυθμό και απ’ τα ματς με τη Λοκομοτίβα και από την εθνική του κι είναι πολύ πιο έτοιμος σε σχέση με τον Τρουιγέ, οπότε είναι πολύ πιθανό να παίξει.

Παναθηναϊκός: Πρόβλημα με Τσέριν, αμφίβολος για Αστέρα!

Απρόοπτο και «πονοκέφαλος» από το πουθενά για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς!

Ο Άνταμ Τσέριν δεν μπόρεσε να προπονηθεί στη σημερινή προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα λόγω μιας διάτασης στον οπίσθιο μηριαίο. Ο Σλοβένος χαφ του Παναθηναϊκού ακολούθησε ένα προσεκτικό ατομικό πρόγραμμα και μοιάζει πάρα πολύ δύσκολο να καταφέρει να προλάβει την ερχόμενη αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης.

Αντιθέτως, στα θετικά, η επιστροφή του Γιάννη Κώτσιρα σε κανονικούς ρυθμούς. Θεραπεία ακολούθησε ο Σπόραρ, ενώ ο Βέρμπιτς έβγαλε το ένα μέρος της προπόνησης.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Με την προσθήκη του Γιάννη Κώτσιρα διεξήχθη το πρωί της Τετάρτης η προπόνηση του Παναθηναϊκού στο

«Γ. Καλαφάτης», μια και ο Έλληνας αμυντικός ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Αντίθετα, ο Σπόραρ ακολούθησε θεραπεία, ο Τσέριν έκανε ατομικό πρόγραμμα λόγω διάτασης στον ορθό μηριαίο, ενώ ο Βέρμπιτς συμμετείχε στο πρώτο μέρος του προγράμματος και συνέχισε με ατομικό.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ασκήσεις τακτικής και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι τριών ομάδων σε περιορισμένο χώρο».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News