Παναθηναϊκός: Η ειδική δουλειά του Μόλκιερ στην προετοιμασία
Ο Παναθηναϊκός δούλεψε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς στο Άπελντοορν, με έμφαση στις εκτελέσεις πλαγίων και εφαρμογή όσων είδαν οι παίκτες σε βίντεο.
Ο Παναθηναϊκός συνέχισε την προετοιμασία του το απόγευμα της Δευτέρας 29 Ιουνίου στο Άπελντοορν της Ολλανδίας, με το πρόγραμμα να κινείται σε πιο ήπιους ρυθμούς σε σχέση με τις προηγούμενες απαιτητικές ημέρες.
Οι παίκτες του Τζέικομπ Νίστρουπ μπήκαν αρχικά σε ανταγωνιστικά παιχνίδια με κυκλοφορία της μπάλας και πάσες προς στόχο, έχοντας χωριστεί σε ομάδες για να διατηρηθεί η ένταση και η συγκέντρωση.
Στη συνέχεια, το βάρος έπεσε στην τακτική και ειδικότερα στις κομπίνες από εκτελέσεις πλαγίων, ένα κομμάτι στο οποίο το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού έδωσε ιδιαίτερη προσοχή.
Την ευθύνη του συγκεκριμένου μέρους είχε ο Μόρτεν Μόλκιερ, βοηθός του Νίστρουπ και άνθρωπος που ασχολείται ειδικά με τις στημένες φάσεις.
Ο Μόλκιερ είχε προετοιμάσει τους ποδοσφαιριστές μέσα από βίντεο που τους είχε δοθεί νωρίτερα στο ξενοδοχείο, ώστε στη συνέχεια να μεταφέρουν στο γήπεδο όσα είχαν δει στην ανάλυση.
Πριν ολοκληρωθεί η προπόνηση, οι παίκτες συνέχισαν με ασκήσεις πάσας για επαφή με την μπάλα, ενώ το πρόγραμμα έκλεισε με δουλειά στο γυμναστήριο.
Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού στην Ολλανδία θα συνεχιστεί το πρωί της Τρίτης 30 Ιουνίου, με νέα προπόνηση στο Άπελντοορν.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ποσό αγοράς, απολαβές και... τετραετία: Αυτό είναι το σπουδαίο deal του Παναθηναϊκού για Σαλάχ Εντίν
- Παναθηναϊκός: Ο αριθμός φανέλας του Σαλάχ-Εντίν (pic)
- Παναθηναϊκός: ΜΠΑΛΑΡΑ, ΚΟΡΥΦΗ και ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ψηλού!
- Κροατικό μέσο για Γιάγκουσιτς: «Έκανε τη χειρότερη μεταγραφή για τον εαυτό του;» (pic)
- Κροατικό μέσο για Γιάγκουσιτς: «Έκανε τη χειρότερη μεταγραφή για τον εαυτό του;» (pic)