Το συμβόλαιο που υπογράφει ο Μπαντιό - Πώς έγινε η προεργασία του Παναθηναϊκού
Ο Μαρίνος Πρίντεζης μίλησε στο GREEN ROOM του newspao.gr για την υπόθεση του Μπαντιό και τα δεδομένα της συμφωνίας με τον Παναθηναϊκό.
Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην τελική ευθεία για την υπόθεση του Μπαντιό, με τις εξελίξεις να αφορούν πλέον κυρίως το διαδικαστικό κομμάτι της συμφωνίας.
Ο ρεπόρτερ του μπασκετικού Παναθηναϊκού, Μαρίνος Πρίντεζης, μίλησε στην εκπομπή GREEN ROOM του newspao.gr με τον Βαγγέλη Νεραντζιά και στάθηκε στα δεδομένα της μεταγραφής.
Σύμφωνα με όσα ανέφερε, οι «πράσινοι» θα καλύψουν το buy out του παίκτη, το οποίο ανέρχεται στο 1,5 εκατ. ευρώ, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του από τη Βαλένθια.
Ο Μπαντιό είχε ήδη αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, με την προεργασία που είχε γίνει από το «τριφύλλι» να παίζει σημαντικό ρόλο πριν ακόμη αναλάβει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.
Η παρουσία του Σέρβου τεχνικού λειτούργησε ως το τελικό στοιχείο που ενίσχυσε ακόμη περισσότερο την υπόθεση, χωρίς όμως να αλλάζει το γεγονός πως ο Σενεγαλέζος γκαρντ είχε πάρει την απόφασή του.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΣτο τραπέζι υπάρχει τριετές συμβόλαιο για τον Μπαντιό, ενώ η ανακοίνωση μπορεί να γίνει άμεσα, ακόμη και την Τρίτη 30 Ιουνίου, εφόσον ολοκληρωθούν τα τυπικά ζητήματα.
Παράλληλα, η Βαλένθια είχε στο πλάνο της τους Σορτς, Μπαντιό και Τέιλορ για την περιφερειακή της γραμμή, όμως ο Παναθηναϊκός κινήθηκε αποφασιστικά και βρίσκεται πλέον κοντά στην ολοκλήρωση της υπόθεσης.
Δείτε στο 58ο λεπτό:
Το σχετικό σχόλιο:
Εν αναμονή της ανακοίνωσης του Μπαντιό. Πληρώνει το Buy out ο Παναθηναϊκός. Μπορεί να ανακοινωθεί και αύριο (30/6), μπορεί να είναι τυπικό. Ο Μπαντιό είχε αποφασίσει να πάει στον Παναθηναϊκό. Είναι τα κέρδη της προεργασίας του Παναθηναϊκού πριν έρθει ο Ομπράντοβιτς . Το κερασάκι στην τούρτα ήταν ο Ομπράντοβιτς, όμως, ο Σενεγαλέζος γκαρντ είχε πάρει την απόφασή του. Η Βαλένθια ήθελε Σορτς-Μπαντιό και Τέιλορ για τριάδα. Περιμένουμε κάποια διαδικαστικά στην υπόθεση. Θα δοθεί 1.5 εκατ. ευρώ ντούκου από τον Παναθηναϊκό στη Βαλένθια. Τριετές είναι το συμβόλαιο του Μπαντιό.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός Nos Stop, οι επόμενες μεταγραφές - Εξελίξεις και στο μπάσκετ
- Παναθηναϊκός: Η ατάκα Γιαννακόπουλου για τα ρόστερ σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο
- Εξετάζει Μπεκ ο Παναθηναϊκός για την ενίσχυση της επίθεσης
- «Διαλέγει μπακ ο Νίστρουπ - Σενάριο για Μέλε στον Παναθηναϊκό»
- Γάτας: «Πιθανή έκπληξη με Έλληνα αριστερό μπακ στον Παναθηναϊκό»