Παναθηναϊκός: Οι δηλώσεις του Μπεργκ για το φετινό πρωτάθλημα και τον ίδιο - Τι είπε για Γερεμέγεφ

Παναθηναϊκός: Οι δηλώσεις του Μπεργκ για το φετινό πρωτάθλημα και τον ίδιο - Τι είπε για Γερεμέγεφ

Ο Μάρκους Μπεργκ έδωσε μία συνέντευξη εφ’όλης της ύλης ενώ αναφέρθηκε και στον Αλεξάντερ Γερεμέγεφ.

Αναλυτικά όσα είπε στο sdna:

«Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στη Λεωφόρο για να δω τους οπαδούς και την ομάδα. Πέρασα θαυμάσιες στιγμές στον Παναθηναϊκό, οι οποίες δεν ξεχνιούνται».

Η φετινή πορεία της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει καλλιεργήσει μεγάλες προσδοκίες με τον νυν άσο της Γκέτεμποργκ να εκφράζει την άποψη πως ο φετινός Παναθηναϊκός έχει πολλές πιθανότητες να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

«Νομίζω πως αυτή τη φορά, ο Παναθηναϊκός έχει μια καλή ευκαιρία να κατακτήσει το πρωτάθλημα  μετά από 13 χρόνια.

Στον πάγκο του Παναθηναϊκού βρίσκεται ένας ικανότατος προπονητής και το θετικό είναι πως γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα αφού βρίσκεται από πέρυσι στον σύλλογο. Εκτός όμως από αυτό το γεγονός, ο Παναθηναϊκός διαθέτει ένα γκρουπ πολύ καλών ποδοσφαιριστών.

Πραγματικά το ελπίζω, αλλά και το πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός έχει μια μεγάλη ευκαιρία για να τα καταφέρει στην τρέχουσα σεζόν».

«Το πλάνο μου, μετά ήταν μετά την Αλ Αϊν ήταν να αγωνιστώ για μια ακόμη σεζόν στην Ευρώπη για να πάρω μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που ακολούθησε και στη συνέχεια να επιστρέψω στη Σουηδία.

Νιώσαμε την ανάγκη με την οικογένεια μου να επιστρέψουμε στη Σουηδία προκειμένου να μεγαλώσουν τα παιδιά μας εκεί. Αυτό ήταν το πλάνο μας. Τώρα βρισκόμαστε στη Σουηδία, αλλά στο μέλλον θα δούμε τι θα συμβεί.

Στην παρούσα φάση αυτό που μας ενδιαφέρει είναι τα παιδιά μας να πάνε σχολείο στη Σουηδία. Θα δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα».

Όσο για την επόμενη μέρα; Ο Μάρκους Μπεργκ σκοπεύει να αγωνιστεί για ακόμη μια σεζόν και έπειτα να πάρει αποφάσεις για την καριέρα του, δίχως να αποκλείει το ενδεχόμενο να εργαστεί μελλοντικά στους «πράσινους».

«Πραγματικά δεν ξέρω τι θα συμβεί. Θα γίνω 37 ετών στη νέα σεζόν, αν και στο μυαλό μου νιώθω ότι είμαι 25 και πως μπορώ να αγωνιστώ για περισσότερα χρόνια.

Το σώμα μου όμως δεν αντιδρά όπως πραγματικά θα ήθελα και αναζητώ τρόπους για να βγάλω άλλη μια σεζόν. Στη συνέχεια θα δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Ελπίζω να αγωνιστώ και στη νέα χρονιά σε καλό επίπεδο».

Ο Σουηδός «κανονιέρης» δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον συμπατριώτη του Αλεξάντερ
Γερεμέγεφ, ο οποίος αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο μέχρι το τέλος της σεζόν θα αγωνίζεται στον Λεβαδειακό.

«Ο Γερεμέγεφ είναι καλός ποδοσφαιριστής και πλέον έχει αποκτήσει μεγαλύτερη εμπειρία. Ήδη έχει αγωνιστεί στην Ευρώπη, προτού έρθει στην Ελλάδα.

Στην περυσινή σεζόν ήταν ο καλύτερος παίκτης της Χάκεν. Διέθεταν μια πραγματικά καλή ομάδα και ο Γερεμέγεφ ήταν ο ορισμός του σκόρερ.

Πρόκειται για έναν πολύ ικανό ποδοσφαιριστή στη μεγάλη περιοχή, αλλά μπορεί να κάνει και άλλες δουλειές στον αγωνιστικό χώρο.

Ελπίζω όταν αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό να αποδειχθεί ως μια χρήσιμη προσθήκη και να βοηθήσει τον σύλλογο».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News