Παναθηναϊκός: Νέα δεδομένα και πιθανή έξτρα μεταγραφή- έκπληξη

Παναθηναϊκός: Βρήκε διάταξη για τα.... ταμπούρια ο Γιοβάνοβιτς

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Οι Πράσινοι αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση ενός δημιουργικού χαφ και ενός εξτρέμ όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει.

Πάντως σύμφωνα με το ρεπορτάζ ίσως υπάρξουν νέα δεδομένα στις μεταγραφές  αφού το τελευταίο διάστημα υπάρχουν σκέψεις για την προσθήκη ενός σέντερ φορ στο Τριφύλλι ως “έξτρα” μεταγραφή!

Η απόκτηση καθαρόαιμου επιθετικού δεν βρίσκεται στις προτεραιότητες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς όμως ο τραυματισμός του Φώτη Ιωαννίδη ίσως αλλάξει τα δεδομένα.

Το διάστημα της απουσίας του Έλληνα άσου δεν είναι μεγάλο, αλλά η ευπάθεια που παρουσιάζει τόσο αυτός όσο και ο Σπόραρ σε τραυματισμούς, προβληματίζει τους ανθρώπους της ομάδας.

Οι Πράσινοι αντιμετώπισαν σημαντικά προβλήματα στον πρώτο γύρο της Super League, με τον Αϊτόρ να τίθεται εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν και τους Παλάσιος, Ιωαννίδη, Σπόραρ να χάνουν αρκετά παιχνίδια λόγω τραυματισμών.

Έτσι δεν αποκλείεται η μεταγραφή σέντερ φορ να μπει στο κάδρο ενόψει Ιανουαρίου.

Παναθηναϊκός: Τα νέα στοιχεία που θέλει να δει ο Γιοβάνοβιτς στα φιλικά της Κύπρου

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του στη Κύπρο ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Οι Πράσινοι έχουν δώσει ήδη ένα φιλικό με την Χάποελ Μπερ Σεβά και θα δώσει δύο ακόμα με την Πάφο σήμερα και την Σαλαμίνα σε λίγες μέρες.

Στόχος του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν είναι απαραίτητα η νίκη σε αυτούς τους αγώνες αλλά να δει από τους παίκτες να βγάζουν στο γήπεδο τα στοιχεία που έχουν δουλέψει κατά την διάρκεια αυτής την μίνι προετοιμασίας.

Αρχικά, ο Σέρβος προπονητής θέλει να δει βελτίωση στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της ομάδας από την άμυνα.

Αυτό ήταν ένα πρόβλημα της ομάδας στο πρώτο γύρο που διέκρινε και θέλει να διορθώσει ο προπονητής του Τριφυλλιού.

Το δεύτερο στοιχείο που θέλει να δει από τους παίκτες του είναι το πρέσινγκ τόσο σε φάση άμυνας όσο και όταν η ομάδα χάνει την κατοχή της μπάλας.

Τέλος, ο κόουτς θέλει να δουλέψει κάποια ακόμα θέματα τακτικής και μερικά τρικ που θέλει να εφαρμόσουν οι ποδοσφαιριστές στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News