Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ξεκαθαρίζει η υπόθεση του Νέιπιερ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ξεκαθαρίζει η υπόθεση του Νέιπιερ

Σύντομα αναμένονται οι εξελίξεις στην υπόθεση του Σαμπάζ Νέιπιερ για τον Παναθηναϊκό.

Πιο συγκεκριμένα, οι Πράσινοι έχουν καταθέσει επίσημα την πρότασή τους στον γκαρντ από το Πουέρτο Ρίκο και περιμένουν την απάντησή του.

Ο 31χρονος είναι η επιλογή του Ντέγιαν Ράντονιτς για την περιφέρεια του Τριφυλλιού και εφόσον ολοκληρωθεί αυτή η περίπτωση, μένει να φανεί ποιος από τους ξένους θα «κοπεί» από το ρόστερ στις εγχώριες διοργανώσεις, καθώς βάσει κανονισμού επιτρέπει μέχρι έξι ξένοι.

Ο Νέιπιερ έχει ευρωπαϊκή εμπειρία από τη σύντομη θητεία που είχε στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, ενώ φέτος αγωνίζεται στην G League με τους Capitanes de Ciudad de Mexico.

Παναθηναϊκός: Πρόβλημα με Γκουντάιτις!

Η κακοδαιμονία συνεχίζεται στον Παναθηναϊκό με τους Αρτούρας Γκουντάιτις να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Πιο συγκεκριμένα στη σημερινή προπόνηση, ο Νέιτ Γουόλτερς συμμετείχε σε μέρος του προπονητικού προγράμματος, ενώ ο Αρτούρας Γκουντάιτις έμεινε εκτός λόγω ενοχλήσεων στον αριστερό αχίλλειο.

Η κατάσταση του 29χρονου σέντερ θα ξεκαθαρίσει περισσότερο στη διάρκεια της Τετάρτης 25 Ιανουαρίου, την παραμονή δηλαδή της εντός έδρας αναμέτρησης με την ομάδα του Κάζις Μακσβίτις.

Από εκεί και πέρα, στα “πιτς” παραμένουν ο Λευτέρης Μαντζούκας (λαγονοψοΐτης) και Μποχωρίδης (προσαγωγός).

Παναθηναϊκός: Αυτό του έλειπε… να παίζει παρατάσεις και στην Basket League

Είναι που είναι καταπονημένοι οι 6-7 παίκτες του Παναθηναϊκού που τραβάνε κουπί σε όλη τη σεζόν, αυτό που έλειπε στο Τριφύλλι είναι να παίξει και παράταση στο ελληνικό πρωτάθλημα!

Το buzzer beater του Πάρις Λι είχε πολύ μεγάλη σημασία για τους «πράσινους» στο Λαύριο.

Πέρα από την γενικότερη γκρίνια γύρω από το μπασκετικό τμήμα, δεν είναι στην παρούσα φάση, ο Παναθηναϊκός να παίζει εξτρά πεντάλεπτα, ειδικά στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Στο ΟΑΚΑ περιμένουν αυτήν την εβδομάδα την Ζαλγκίρις που προέρχεται από «σερί» 4 νικών και οτιδήποτε πήγαινε στραβά στο Λαύριο θα είχε άμεση επιρροή στην Ευρωλίγκα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News