Παναθηναϊκός μεταγραφές: Το ποσό που δίνει για Αλ Τάμαρι

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Επιβεβαίωση για Αλ Τάμαρι - Τα δεδομένα

Όπως σας έχει ενημερώσει εδώ και καιρό το newspao.gr, ο Παναθηναϊκός έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Αλ Τάμαρι για την θέση του εξτρέμ.

Ο 25χρονος είναι ένας παίκτης με πολύ ελκυστικό πακέτο ( καλή ηλικία, τεχνίτης, γρήγορος, αριστεροπόδαρος) τον οποίο έχει σε εκτίμηση ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Έτσι οι Πράσινοι έχουν ήδη κάνει την κίνηση τους και μάλιστα παρουσιάζονται σαν φαβορί αυτή την στιγμή για την απόκτηση του.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε ο Βέλγος δημοσιογράφος Σάσα Ταβολιέρι στο Twitter, ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει πρόταση ύψους ενός εκατομμύριου ευρώ για την απόκτηση του 25χρονου δεξιού εξτρέμ κι αυτή τη στιγμή έχει το προβάδισμα για να τον κάνει δικό του.

Βέβαια, στο παιχνίδι απόκτησης του πρώην ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ, βρίσκεται και η Κασίμπασα, ωστόσο σύμφωνα με τον δημοσιογράφο η ομάδα της Τουρκίας δεν έχει αρκετές πιθανότητες.

Η Λέουβεν έχει ως στόχο την πώληση του Μούσα Αλ Ταμάρι κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου καθώς το καλοκαίρι ο Ιορδανός εξτρέμ μένει ελεύθερος και θέλει να αποκομίσει ένα οικονομικό κέρδος από την περίπτωση του.

Παναθηναϊκός: Επιστροφή στις προπονήσεις – Αποφόρτιση ο Βέρμπιτς

Μετά το ρεπό της Πέμπτης, οι παίκτες του Παναθηναϊκού μπήκαν ξανά σε ρυθμούς δουλειάς καθώς την Κυριακή (22/1) υπάρχει το κρίσιμο ματς πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο.

Εκεί, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα έχει περισσότερες λύσεις στη διάθεσή του, συγκριτικά με το αντίστοιχο ματς της Τούμπας.

Όσοι ήταν βασικοί στο παιχνίδι της Θεσσαλονίκης έκαναν αποθεραπεία. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Μπερνάρ, που θα αγωνιστεί κανονικά στο ντέρμπι της Λεωφόρου.

Εκεί όπου δεδομένα θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Κουρμπέλης και ο τραυματίας Μάγκνουσον που έκανε θεραπεία.

Κανονικά προπονήθηκε κι ο Σπόραρ που ξεπέρασε την ίωση που του στέρησε τη συμμετοχή στην Τούμπα. Ο Βέρμπιτς έκανε αποφόρτιση, τη στιγμή που όσοι δεν ήταν βασικοί στο πρόσφατο ματς με τον ΠΑΟΚ ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Κανονικά προπονήθηκε και ο Κλεϊνχέισλερ, με τον Ούγγρο να είναι διαθέσιμος για την αποστολή και το πιθανότερο είναι να τον συμπεριλάβει κανονικά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News