Παναθηναϊκός: Επιστροφή στις προπονήσεις - Αποφόρτιση ο Βέρμπιτς

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Τα δεδομένα για Σπόραρ, Μπερνάρ ενόψει Λεωφόρου

Μετά το ρεπό της Πέμπτης, οι παίκτες του Παναθηναϊκού μπήκαν ξανά σε ρυθμούς δουλειάς καθώς την Κυριακή (22/1) υπάρχει το κρίσιμο ματς πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο.

Εκεί, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα έχει περισσότερες λύσεις στη διάθεσή του, συγκριτικά με το αντίστοιχο ματς της Τούμπας.

Όσοι ήταν βασικοί στο παιχνίδι της Θεσσαλονίκης έκαναν αποθεραπεία. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Μπερνάρ, που θα αγωνιστεί κανονικά στο ντέρμπι της Λεωφόρου.

Εκεί όπου δεδομένα θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Κουρμπέλης και ο τραυματίας Μάγκνουσον που έκανε θεραπεία.

Κανονικά προπονήθηκε κι ο Σπόραρ που ξεπέρασε την ίωση που του στέρησε τη συμμετοχή στην Τούμπα. Ο Βέρμπιτς έκανε αποφόρτιση, τη στιγμή που όσοι δεν ήταν βασικοί στο πρόσφατο ματς με τον ΠΑΟΚ ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Κανονικά προπονήθηκε και ο Κλεϊνχέισλερ, με τον Ούγγρο να είναι διαθέσιμος για την αποστολή και το πιθανότερο είναι να τον συμπεριλάβει κανονικά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Κανάλι, ώρα, ποιος περιγράφει…

Να διατηρηθεί στην κορυφή το… λιγότερο στους 4 βαθμούς επιθυμεί ο Παναθηναϊκός που θα δώσει το τελευταίο του ντέρμπι στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στη Λεωφόρο με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από μια νίκη στο «θρίλερ» με τα Γιάννενα και θέλει να στείλει μήνυμα – τίτλου κόντρα στον ΠΑΟΚ με σύμμαχο τον κόσμο του.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι Cosmotesport 1 στις 19:30 σε περιγραφή του Σωτήρη Κωσταβάρα.

Super League 2022-23. 19η αγωνιστική. Μετά τη δύσκολη νίκη στα Ιωάννινα, ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο μεγάλο ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής. Και οι 2 ομάδες χρειάζονται τους 3 βαθμούς στην προσπάθεια που κάνουν για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα ενόψει playoffs. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News