Παναθηναϊκός μεταγραφές: Θέλεις αντι-Πέρεθ άμεσα...

«Γρήγορη και επιτυχημένη απόφαση να επιλέξω Παναθηναϊκό»

Είναι πολύτιμος ο Ρούμπεν Πέρεθ αλλά στην ηλικία που βρίσκεται δεν γίνεται να κρέμεσαι πάνω του, απεναντίας χρειάζεται διαχείριση κι όχι να παίξει βρέξει-χιονίσει επειδή δεν υπάρχει άλλος!

Μας κάνει εντύπωση που δεν γράφεται πουθενά πως ο σύλλογος έχει ανάγκη ακόμα ένα κεντρικό χαφ.

Ίσως ο Ιβάν έχει τυφλή εμπιστοσύνη σε Τσοκάι-Κουρμπέλη που όμως δεν έχουν τις δημιουργικές τάσεις του έμπειρου άσου.

Ο Ισπανός είναι χρυσάφι όταν έχει μπάλα στα πόδια και δεν τον πιέζει κανένας.

Ο τρόπος που δημιουργεί με μεγάλες πάσες, θυμίζει Διαμαντίδη και Σάρας όταν ένιωθαν το κόψιμο του σέντερ στη ρακέτα και του πέταγαν μπάλα στον αέρα για να την καρφώσει.

Μέτρα όμως με τη μπάλα δεν έχει, δεν μπορεί να καλύψει χώρους, να βάλει τα πόδια του με δύναμη πάνω στην μπάλα κι όταν πιέζεται, όπως συνέβη πλείστες φορές στα τελευταία ματς, του είναι αδύνατον να ζητήσει το τόπι και να απελευθερώσει την ανάπτυξη.

Σπαζοκεφαλιά η διαχείρισή του μιας κι ο κόουτς θα τον χρειαστεί ακμαίο στα πλέι-οφ εκεί που θα κριθούν όλα.

Δημήτρης Στρατής

Ενδεκάδα με ΠΑΟΚ: Οι τέσσερις αλλαγές του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αύριο τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο (22/1,19:30) σε ένα κομβικό παιχνίδι ενόψει της συνέχειας.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στους Κουρμπέλη και Μαγκνουσον με τον πρώτο να είναι τιμωρημένος και ο δεύτερος τραυματίας.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, ο Σέρβος προπονητής θα προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα του Κυπέλλου με τον δικέφαλο του Βορρά.

Έτσι στο τέρμα θα είναι ο Μπρινιόλι ενώ από δεξιά στα αριστερά θα αγωνιστούν οι Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Πούγγουρας και Χουάνκαρ.

Στη μεσαία γραμμη θα αγωνιστούν οι Πέρεθ, Τσέριν και Μπερνάρ ενώ η επιθετική τριπλέτα θα αποτελείται από τους Παλάσιος δεξιά, Βέρμπιτς αριστερά και Σπόραρ στη κορυφή.

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Πρόταση για δανεισμό με οψιόν αγοράς

Ο Παναθηναϊκός εντείνει τις προσπάθειες του ώστε να κλείσει την υπόθεση του εξτρέμ ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Αϊτόρ.

Μία από τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει είναι αυτή του διεθνούς Χιλιανού επιθετικού της Σαλερνιτάνα, Ντιέγκο Βαλένσια.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα salernonotizie, ο τεχνικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό για τον Βαλένσια αλλά ο Χιλιανός δεν πείθεται ακόμα να μετακομίσει καθώς προτιμάει προτιμάει να μείνει στην Ιταλία ή να φύγει και με μεταγραφή και όχι δανεισμό.

Ο 23χρονος διεθνής είναι εξτρέμ αλλά μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο άκρα, στο 10 και στη κορυφή της επίθεσης.

Έχει εξαιρετικά στοιχεία( ταχύτητα και τεχνική) και αποκτήθηκε από την Κατόλικα αντί 2,5 εκατ. ευρώ στην οποία είχε 28 γκολ και 12 ασίστ σε 126 αγώνες.

Στη Σαλερνιτάνα δεν έχει καταφέρει να γίνει βασικός παίζοντας σε 10 ματς μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός ήρθε σε επικοινωνία με τους Ιταλούς και τους πρότεινε τον εξάμηνο δανεισμό του παίκτη με οψιόν αγοράς.

Τέλος, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαρκείς διαπραγματεύσεις με το θέμα να ξεκαθαρίζει πάντως πολύ σύντομα καθώς έχουν μείνει μόλις 10 μέρες για το τέλος της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News