Παναθηναϊκός μεταγραφές: Τα δεδομένα με τέσσερις

Παναθηναϊκός: Οι μεταγραφές που θα κρίνουν πολλά

Ο Παναθηναϊκός φορτσάρει με σκοπό να ολοκληρώσει δύο ακόμα μεταγραφές στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Οι Πράσινοι μετά την απόκτηση του Πούχατς για το αριστερό άκρο της άμυνας και του Κλεϊνχέισλερ για τη μεσαία γραμμή θέλουν να αποκτήσουν ένα καθαρό εξτρέμ και έναν εξτρέμ ο οποίος θα παίζει και στο 10.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει ξεχωρίσει συγκεκριμένες περιπτώσεις και γίνονται διαρκώς διαπραγματεύσεις με σκοπό την επίτευξη συμφωνιών.

Σύμφωνα με την Livesport, για την θέση του εξτρέμ ο Αλ Τάμαρι είναι ψηλά στη λίστα ενώ οι Βέλγοι αναφέρουν ότι το Τριφύλλι έχει κάνει πρόταση ενός εκάτ. ευρώ για την απόκτηση του.

Παράλληλα δουλεύεται μία ακόμα περίπτωση η οποία δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας και τα ρεπορτάζ μιλάνε για ένα παίκτη ο οποίος θα έρθει για να κάνει την διαφορά.

Ακόμα, η περίπτωση του Ντιέγκο Βαλένσια της Σαλερνιτάνα δεν θα προχωρήσει καθώς ο Παναθηναϊκός ψάχνει παίκτες που θα δώσουν λύσεις άμεσα και δεν θα χρειαστούν χρόνο για να βοηθήσουν.

Όσον αφορά τον Λινγκρ, ο παίκτης αρέσει πολύ όμως αποτελεί ένας από τους βασικούς πυλώνες της ομάδας του με την Σλάβια να τον κοστολογεί στα 5 εκατ. και να μην είναι ιδιαίτερα ζεστή στο να τον παραχωρήσει.

Επιπροσθέτως, η υπόθεση Κάουλι δεν έχει κλείσει οριστικά για τον Παναθηναϊκό και δεν αποκλείεται τελικά να έρθει στην Ελλάδα αν οι Βούλγαροι μειώσουν τις απαιτήσεις τους κάτω από τα 2,5 εκατ. ευρώ.

Πάντως, όλες οι παραπάνω υποθέσεις αναμένονται να κλείσουν άμεσα θετικά ή αρνητικά καθώς έμειναν μόνο 9 μέρες για το εκπνοή της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Τέλος, είναι δεδομένο ότι το Τριφύλλι θα πραγματοποιήσει δύο ακόμη μεταγραφές με το χρόνο να μην είναι σύμμαχος του και να μειώνεται συνεχώς επικίνδυνα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News