Παναθηναϊκός μεταγραφές: Πρώην πράσινος... παίζει για τον Εξάστερο!

«Στην λίστα της Μακάμπι ο Τόμας» - Τι ισχύει για Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός τσεκάρει την αγορά με σκοπό να κλείσει την τεράστια τρύπα που υπάρχει στο ρόστερ στη θέση 4.

Μία περίπτωση που βλέπουν οι Πράσινοι είναι αυτή του Ντεσόν Τόμας ο οποίος έχει αγωνιστεί και στον παρελθόν στο Τριφύλλι με επιτυχία.

Ο Αμερικανός φαίνεται να είναι εκτός πλάνων στην Αρμάνι Μιλάνο ενώ το γεγονός πως γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις κάνει την περίπτωση του ακόμα πιο ελκυστική.

Βέβαια ακόμα δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο καθώς ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τους Ιταλούς όμως το γεγονός ότι δεν αγωνίζεται ίσως απλοποιήσει την κατάσταση.

Ακόμα, ο Τόμας θα ταιριάξει απόλυτα με τον Ντέρικ Ουίλιαμς και μαζί θα φτιάξουν ένα πολύ καλό και αξιόπιστο δίδυμο στη θέση 4.

Γκριγκόνις: «Δεν χρειάζεται να ρωτάτε, θα πάμε σε πόλεμο!»

Ο Μάριους Γκριγκόνις τόνισε πως ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλός σε ομαδικό επίπεδο κόντρα στην Εφές και έδωσε το στίγμα του ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Λιθουανός άσος είπε στην κάμερα της NOVA: «Η αλήθεια είναι πως δεν παίξαμε καλά ομαδικά και γι αυτό χάσαμε με τόσο μεγάλη διαφορά. Εάν ήξερα τι έφταιξε και αρχίσαμε τόσο άσχημα θα ήταν πιο εύκολα. Προφανώς αρχίζει από την πνευματική προετοιμασία. Είναι δύσκολο όμως να πεις. Έπαιξα λίγο και έδωσα ότι είχα.

Θέλουμε να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να μπαίνω κι εγω΄στο ροτέισιον της ομάδας. Όλοι ξέρουν τι σημαίνει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Δεν υπάρχουν πολλά να πούμε, θα πάμε σε πόλεμο με τον Ολυμπιακό. Έχουμε όμως ένα παιχνίδι την Δευτέρα και θα πρέπει να ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας για το παιχνίδι αυτό»

Βόβορας: «Να προβληματιστούμε, γιατί η προσέγγιση ήταν λάθος!»

Στην προσέγγιση που είχε ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι κόντρα στην Αναντολού Εφές στάθηκε ο Γιώργος Βόβορας και τόνισε πως το «τριφύλλι» θα πρέπει να βγάλει άμεσα αντίδραση.

Ο άμεσος συνεργάτης του Ντέγιαν Ράντονιτς τόνισε στην κάμερα της NOVA: «Πρέπει να μας προβληματίσει που δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και στις δύο πλευρές του γηπέδου στο ξεκίνημα. Με την Μπαρτσελόνα είχαμε αντίδραση, όμως κόντρα στην Εφές ήταν δύσκολο να επανέλθουμε. Πρέπει να μας προβληματίσει ο τρόπος που μπαίνουν, να αναλύσουμε το παιχνίδι και να δούμε τα λάθη μας.

Είναι θέμα προσέγγισης, είχαμε λάθος προσέγγιση. Έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι μπροστά μας και πρέπει να το αναλύσουμε αυτό. Πρέπει να δείξουμε αντίδραση από το ματς της Δευτέρας. Το παιχνίδι της Παρασκευής είναι πολύ σημαντικό, αλλά πρέπει να δείξουμε αντίδραση από την Δευτέρα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε άμυνα βάσει του πλάνου μας.

Προσπαθήσαμε ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι στο δεύτερο ημίχρονο. Το θέμα είναι ο τρόπος που μπαίνεις στο πρώτο ημίχρονο. Στο πρώτο μέρος δεν είχαμε συγκέντρωση και στις δύο πλευρές. Η όλη εικόνα είναι το πρώτο μέρος».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News