Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η καλύτερη αναβάθμιση για τη θέση

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η καλύτερη αναβάθμιση για τη θέση

Μια χαρά την έκανε πάλι την δουλίτσα κόντρα στους Γάλλους ο Ντέρικ Ουίλιαμς. Μακράν του δεύτερου ο πιο σταθερός Αμερικανός σου.

Ξεκάθαρη αναβάθμιση σε σχέση με τον Οκάρο Ουάιτ που αποτέλεσε μια από τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις στην ιστορία του κλαμπ λαμβάνοντας υπόψη πόσο πληρώθηκε και τι απαιτήσεις υπήρχαν από εκείνον.

Ο Ντέρικ κατέχει εξαιρετικά τα βασικά. Ο τρόπος που κινείται με και χωρίς την μπάλα είναι εξαιρετικός. Δεν είναι αρκετά καλός χειριστής για να αγωνιστεί στην περιφέρεια (γι αυτό δεν κατάφερε να βρει δουλειές στο ΝΒΑ), αλλά για την Ευρώπη ως πάουερ φόργουορντ είναι μια χαρά.

Καλές κινήσεις στην επίθεση, μπορεί να μην είναι τοπ αμυντικός αλλά έχει εκρηκτικό πρώτο βήμα και σταθερό καρπό που του επιτρέπει να σκοράρει μέσα κι έξω από το καλάθι.

Σύμφωνα με το InStat Scout, την τελευταία τετραετία ο Γουίλιαμς σημείωνε 1.43 πόντους ανά κατοχή έπειτα από κοψίματα στο καλάθι, 1.34 πόντους ανά κατοχή σε καταστάσεις Pick and Roll όπου ήταν ο σκρινέρ και 1.3 πόντους ανά κατοχή σε καταστάσεις Pick and Pop (όπου έκανε το σκριν και μετά σούταρε από την περιφέρεια), με όλα αυτά τα νούμερα να είναι εξαιρετικά.

Δημήτρης Στρατής

Παναθηναϊκός: Μεταγραφή… πολυεργαλείο!

Ο Ματέους Πονίτκα πραγματοποίησε ακόμα μία καλή εμφάνιση απέναντι στη Βιλερμπάν δείχνοντας πόσο σημαντικός είναι στο πλάνο του Ντέγιαν Ράντονιτς.

Ο Πολωνός μπορεί να έχει ένα πρόβλημα στον επιθετικό τομέα όμως όταν τελειώνεις τον αγώνα με 10 πόντους, 7 ασίστ, 5 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα, 7 κερδισμένα φάουλ και 1 λάθος τότε το αδίκημα παραγράφεται.

Ο Πονίτκα είναι απαραίτητος για το Τριφύλλι καθώς συνδυάζει πολλά σημαντικά στοιχεία τα οποία έχει ανάγκη η ομάδα.

Όσο ο παίκτης παρουσιάζει αυτό το πρόσωπο, ο Παναθηναϊκός θα έχει μόνο κέρδη και θα παρουσιάζεται βελτιωμένος σε κάθε παιχνίδι.

Τέλος, πολύ καλή εμφάνιση έκανε και ο Γκουνταίτις ο οποίος στάθηκε στο ύψος του και δείχνει ότι μπορεί να σταθεί επάξια σε ένα Σύλλογο όπως ο Παναθηναϊκός.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News