Παναθηναϊκός: Μεταγραφή... πολυεργαλείο!

Παναθηναϊκός: Μεταγραφή... πολυεργαλείο!

Ο Ματέους Πονίτκα πραγματοποίησε ακόμα μία καλή εμφάνιση απέναντι στη Βιλερμπάν δείχνοντας πόσο σημαντικός είναι στο πλάνο του Ντέγιαν Ράντονιτς.

Ο Πολωνός μπορεί να έχει ένα πρόβλημα στον επιθετικό τομέα όμως όταν τελειώνεις τον αγώνα με 10 πόντους, 7 ασίστ, 5 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα, 7 κερδισμένα φάουλ και 1 λάθος τότε το αδίκημα παραγράφεται.

Ο Πονίτκα είναι απαραίτητος για το Τριφύλλι καθώς συνδυάζει πολλά σημαντικά στοιχεία τα οποία έχει ανάγκη η ομάδα.

Όσο ο παίκτης παρουσιάζει αυτό το πρόσωπο, ο Παναθηναϊκός θα έχει μόνο κέρδη και θα παρουσιάζεται βελτιωμένος σε κάθε παιχνίδι.

Τέλος, πολύ καλή εμφάνιση έκανε και ο Γκουνταίτις ο οποίος στάθηκε στο ύψος του και δείχνει ότι μπορεί να σταθεί επάξια σε ένα Σύλλογο όπως ο Παναθηναϊκός.

Παρασκήνιο: Γιατί ήταν «έξαλλος» ο Ράντονιτς μετά τη Βιλερμπάν

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε μία εύκολη νίκη απέναντι στη Βιλερμπάν όμως ο Ντέγιαν Ράντονιτς ήταν εκνευρισμένος με τους παίκτες του μετά την λήξη του αγώνα.

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός είχε πολλά παράπονα για την συμπεριφορά των παικτών του στη τελευταία περίοδο όπου το ματς είχε κριθεί καθώς δεν θέλει να βλέπει χαλαρότητα στην ομάδα ακόμα και όταν το αποτέλεσμα έχει κριθεί.

Και φυσικά δεν το άφησε ασχολίαστο στη συνέντευξη τύπου δείχνοντας την νοοτροπία την οποία θέλει να χτίσει στην ομάδα του.

Τέλος, το γεγονός ότι δεν εφησυχάζεται και θέλει να βλέπει τους παίκτες να αποδίδουν και στα 40 λεπτά του κάθε αγώνα δείχνει ότι είναι ένας προπονητής που σέβεται την δουλειά του και την ομάδα στην οποία βρίσκεται.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News