Παναθηναϊκός: «Μειώνονται οι πιθανότητες να μείνει στο ρόστερ»

Παναθηναϊκός: Διετές συμβόλαιο γιατί τον πιστεύει

Παναθηναϊκός: Ο Γιώργος Πετρίδης μίλησε στο σπορ φμ αναφορικά με την περίπτωση του Άντριου Άντριους.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός δημοσιογράφος τόνισε ότι οι πιθανότητες να παραμείνει ο Αμερικανός στο Τριφύλλι έχουν μειωθεί σημαντικά.

Ο Άντριους δεν έχει καταφέρει να πείσει τους ανθρώπους της ομάδας ότι μπορεί να κάνει την διαφορά.

Αν και είναι καλός στα αμυντικά του καθήκοντα, οι Πράσινοι χρειάζονται ενίσχυση στο επιθετικό κομμάτι κάτι που δεν έχει προσφέρει μέχρι στιγμής ο παίκτης.

Έτσι το πιθανότερο σενάριο είναι ο Άντριους να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό μόλις αποκτηθεί ο παίκτης στο 4.

Παναθηναϊκός: Ατυχία! Η πιο σημαντική απουσία

Παναθηναϊκός: Ο Παναθηναϊκός κάνει πρεμιέρα απόψε στην φετινή Euroleague με αντίπαλο την Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ (6/10,21:00).

Το Τριφύλλι θα έχει μία πολύ μεγάλη απουσία στον σημερινό αγώνα με τους Ισπανούς καθώς ο Ντέγιαν Ράντονιτς δεν θα έχει στη διάθεση του τον Νέιτ Γουόλτερς.

Αναμφίβολα, μιλάμε για μεγάλη ατυχία για τους Πράσινους οι οποίοι θα στερηθούν τον βασικό του γκαρντ ο οποίος νοικοκυρεύει πολύ το παιχνίδι της ομάδας και δημιουργεί κινδύνους στους αντιπάλους.

Στα παπούτσια θα προσπαθήσουν να μπουν οι Λι και Πονίτκα με τον πρώτο να είναι το μπακ στη θέση 1 και τον δεύτερο να αγωνίζεται σε άλλη θέση όμως μπορεί να δώσει λύσεις σε περιπτώσεις ανάγκης οπως είναι η σημερινή.

Τέλος, αναμένεται να φανεί ο βαθμός του προβλήματος που έχει ο Παναθηναϊκός στη θέση 4 εκεί οπού ακόμα δεν έχει αποκτηθεί παίκτης.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News