Παναθηναϊκός: Κατευθείαν στα βαθιά ο Κλεϊνχέισλερ

Παναθηναϊκός: Ο Κλεϊνχέισλερ ξεχώρισε τον Πούσκας

Ο Λάζλο Κλέϊνχέισλερ αποτέλεσε την δεύτερη χειμερινή μεταγραφή του Παναθηναϊκού και όλα δείχνουν ότι θα κάνει ντεμπούτο την Κυριακή στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ούγγρος μέσος έχει πάρει μερικές προπονήσεις στα πόδια του ενώ τη φετινή χρονιά αγωνίζεται συνεχώς οπότε βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναμένεται να τον έχει στην αποστολή της κυριακάτικης αναμέτρησης και ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα είναι πολύ πιθανό να πάρει τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής ως αλλαγή.

Άλλωστε οι λύσεις από το κέντρο και μπροστά δεν είναι πολλές για τους Πράσινους ενώ να θυμίσουμε ότι θα απουσιάσει και ο Κουρμπέλης ο οποίος έχει συμπληρώσει κάρτες.

Τέλος, ο Κλέϊνχέισλερ θα μπει κατευθείαν στα βαθιά καθώς θα κάνει ντεμπούτο σε ντέρμπι ενώ το παιχνίδι της Κυριακής αποτελεί τελικό για την ομάδα του Γιοβάνοβιτς.

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Το ποσό που δίνει για Αλ Τάμαρι

Όπως σας έχει ενημερώσει εδώ και καιρό το newspao.gr, ο Παναθηναϊκός έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Αλ Τάμαρι για την θέση του εξτρέμ.

Ο 25χρονος είναι ένας παίκτης με πολύ ελκυστικό πακέτο ( καλή ηλικία, τεχνίτης, γρήγορος, αριστεροπόδαρος) τον οποίο έχει σε εκτίμηση ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Έτσι οι Πράσινοι έχουν ήδη κάνει την κίνηση τους και μάλιστα παρουσιάζονται σαν φαβορί αυτή την στιγμή για την απόκτηση του.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε ο Βέλγος δημοσιογράφος Σάσα Ταβολιέρι στο Twitter, ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει πρόταση ύψους ενός εκατομμύριου ευρώ για την απόκτηση του 25χρονου δεξιού εξτρέμ κι αυτή τη στιγμή έχει το προβάδισμα για να τον κάνει δικό του.

Βέβαια, στο παιχνίδι απόκτησης του πρώην ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ, βρίσκεται και η Κασίμπασα, ωστόσο σύμφωνα με τον δημοσιογράφο η ομάδα της Τουρκίας δεν έχει αρκετές πιθανότητες.

Η Λέουβεν έχει ως στόχο την πώληση του Μούσα Αλ Ταμάρι κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου καθώς το καλοκαίρι ο Ιορδανός εξτρέμ μένει ελεύθερος και θέλει να αποκομίσει ένα οικονομικό κέρδος από την περίπτωση του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News