Παναθηναϊκός: Η μεγάλη ευκαιρία του Μπερνάρ!

«ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έστελναν μηνύματα σε Μπερνάρντ έως το τέλος»

Διαφορετικό… Μπερνάρ θα δούμε την ερχόμενη Κυριακή στη Λεωφόρο, αφού οι συνθήκες το απαιτούν.

Ο Βραζιλιάνος σε υψηλότερο επίπεδο έχει αποδείξει πως είναι μακράν ο πιο ποιοτικός ποδοσφαιριστές του «πράσινου» ρόστερ, αρκεί αυτό να το βγάλει στο χορτάρι.

Την Κυριακή θα αγωνιστεί 10άρι στη θέση του Τσέριν, μπροστά από τους Κουρμπέλη – Ρούμπεν, όπως μαρτυρούν οι ενδείξεις μέχρι και το πρωί της Πέμπτης. Ο Σλοβένος πιθανότατα θα μείνει για πρώτη φορά εκτός τη φετινή σεζόν με τον σούπερ σταρ της ομάδας να παίρνει μια χρυσή ευκαιρία.


Να αποδείξει πως δικαίως αποκτήθηκε από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ως επιτελικός μέσος. Στην Τούμπα δυσκολεύτηκε να βρει ρυθμό λόγω των διαφορετικών θέσεων που χρησιμοποιήθηκε , ωστόσο, κατάφερε με τα τρεξίματά του να προσφέρει στην ομάδα.

Όντας γηπεδούχος ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Αστέρα, ο Μπερνάρ τα χει όλα στα… πόδια του, για να δείξει την κλάση του.

Παναθηναϊκός: Αλλαγή πλάνου στην ενδεκάδα με Μπερνάρ

Παναθηναϊκός: Το ματς με τον ΠΑΟΚ ανήκει στο παρελθόν, όπως και η 6η νίκη σε ισάριθμους αγώνες για τον Παναθηναϊκό.

Πλέον, το τριφύλλι κοιτάζει με την ίδια αποφασιστικότητα, αλλά και ταπεινότητα τη συνέχεια και το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο, την Κυριακή.

Ολα δείχνουν ότι ο Φώτης Ιωαννίδης θα πάρει την ευκαιρία και θα καλύψει το κενό του Σπόραρ. Ο Σλοβένος επιθετικός τίθεται εκτός δράσης για 15 ημέρες και ο Έλληνας φορά θα καλύψει το κενό.

Μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί λίγα λεπτά ως αλλαγή. Πλέον, όλα δείχνουν ότι θα πάρει θέση βασικού και καλείται να το εκμεταλλευτεί και να βοηθήσει την ομάδα του να πετύχει τον στόχο της.

Παράλληλα, ο Τσέριν δύσκολα θα καταφέρει να αγωνιστεί μετά τη διάταση που υπέστη. Η πολύ πιθανή πλέον απουσία του Τσέριν οδηγεί σε αλλαγή πλάνου για τον άξονα της μεσαίας γραμμής όπου πιθανότατα θα επιστρέψει ο Μπερνάρ εφόσον είναι απόλυτα έτοιμος για την ενδεκάδα ο Σεμπαστιάν Παλάσιος.

Οι Παλάσιος και Κώτσιρας προπονούνται κανονικά, αλλά η ετοιμότητά τους θα κριθεί τις επόμενες ημέρες, ενώ δύσκολα θα είναι διαθέσιμος και ο Βέρμπιτς.

Το «Απόστολος Νικολαΐδης» θα είναι ξανά γεμάτο την Κυριακή από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που έχουν μεγάλη «δίψα» και το δείχνουν εμπράκτως.

Απρόοπτο με Τσέριν στην προπόνηση, αμφίβολος με Αστέρα

Νέος «πονοκέφαλος» για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό!

Ο Άνταμ Τσέριν δεν προπονήθηκε σήμερα (5/10), καθώς ο Σλοβένος έχει μια διάταση στον οπίσθιο μηριαίο και η συμμετοχή του στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι 50-50 οι πιθανότητες να παίξει κόντρα στους Αρκάδες.

Θυμίζουμε, εκτός για δύο εβδομάδες έχει τεθεί ο Σπόραρ, καθώς έχει υποστεί διάστρεμμα στο δεξί πόδι.
Από εκεί και πέρα, ο Βέρμπιτς συμμετείχε στο πρώτο μέρος του προγράμματος και συνέχισε με ατομικό.

Στα ευχάριστα για τον Σέρβο τεχνικό του «τριφυλλιού», το γεγονός ότι ο Γιάννης Κώτσιρας προπονήθηκε κανονικά την Τετάρτη και τέθηκε στη διάθεσή του για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Αναμένεται να είναι στην αποστολή και βλέπουμε, καθώς έχει χάσει πολλές προπονήσεις. Μπήκε στο πρόγραμμα, δε, κανονικά και ο Παλάσιος!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News