Παναθηναϊκός: Έτοιμοι για ενδεκάδα, αποφασίζει ο Γιοβάνοβιτς

Παναθηναϊκός: Οι πρώτες εντυπώσεις από το ντεμπούτο του Μπερνάρ

Μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός βάζει πλώρη για το 5 στα 5, κάτι που συμβεί αν έρθει η νίκη με τον ΠΑΣ Γιάννινα το προσεχές Σάββατο.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα μπορεί να υπολογίζει για τα καλά σε παίκτες που έχασαν προπονήσεις και παιχνίδια, αλλά και στον Μπερνάρ.

Αναφορικά με τον τελευταίο, ο Βραζιλιάνος μάγος έπαιξε για πρώτη φορά με την πράσινη φανέλα κόντρα στην ΑΕΚ, ωστόσο πλέον είναι έτοιμος για να πάρει περισσότερα λεπτά συμμετοχής.

Από εκεί και πέρα, ο Μπαρτ Σένκεφελντ είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στη βασική ενδεκάδα, καθώς έχει μπει σε φουλ ρυθμούς, αν και στο πρόσφατο ντέρμπι ήταν εκτός αποστολής.

Παναθηναϊκός: Οι πρώτες εντυπώσεις από το ντεμπούτο του Μπερνάρ

Ο κακός χαμός έγινε από τους φίλους του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο όταν ο Μπερνάρ πέρασε για πρώτη φορά στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Βραζιλιάνος αγωνίστηκε για περίπου 15 λεπτά και έδειξε εξαιρετικά στοιχεία, ταλαιπώρησε τους αντιπάλους του ενώ φάνηκε ότι μιλάμε για ένα παίκτη υψηλού επιπέδου.

Σίγουρα είναι ανέτοιμος ακόμα και χρειάζεται χρόνο όμως όσοι είδαν το παιχνίδι θα είδαν το τρόπο με τον οποίο άγγιζε την μπάλα αυτός ο παικταράς.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς περιμένει την διακοπή λόγω εθνικών ομάδων για να δουλέψει με τον Βραζιλιάνο όπως θέλει και να το έχει στο 100% στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Φυσικά, ο Μπερνάρ αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής και την επόμενη αγωνιστική με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News