Παναθηναϊκός: Διάταξη έκπληξη από Γιοβάνοβιτς

Παναθηναϊκός: Οι δύο μεταγραφικοί στόχοι σε 15 μέρες

Τις τελευταίες μέρες ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει δουλέψει πάρα πολύ σε θέματα τακτικής και σε διάφορα συστήματα.

Ένα από αυτά είναι το 3-5-2 το οποίο δεν θα δούμε αύριο στην αναμέτρηση με την Λαμία όμως θα δούμε σίγουρα στη συνέχεια του πρωταθλήματος και ειδικά στα πλει οφ.

Μάλιστα στη δοκιμή που έκανε, χρησιμοποίησε τους Ιωαννίδη και Σπόραρ ως επιθετικό δίδυμο, τον Μαντσίνι στο ένα άκρος της επίθεσης και τον Κλεϊνχέισλερ δίπλα στον Πέρεθ στο χώρο του κέντρου.

Μένει να δούμε πότε ο Σέρβος τεχνικός θα χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο σύστημα με το πιο πιθανό σενάριο για να συμβεί αυτό να είναι κάποιο ντέρμπι.

Παναθηναϊκός: Τόσο κόσμο θα έχει η Λεωφόρος με Λαμία

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Λαμία την Κυριακή στη Λεωφόρο (5/2,17:00) με τον κόσμο να ετοιμάζεται να στηρίξει εκ νέου την ομάδα παρά τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται κανονικά με τον κόσμο να δείχνει πως θέλει να βρίσκεται δίπλα στο σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Πιο συγκεκριμένα, εκτιμάται πως θα βρεθούν πάνω από 12.000 φίλοι στην ομάδας στην αυριανή αναμέτρηση με το sold out να έχει αρκετές πιθανότητες για να πραγματοποιηθεί.

Στόχος των φίλων της ομάδας είναι να βρεθούν δίπλα στους παίκτες και να τους σπρώξει σε μία ακόμα νίκη τη φετινή χρονιά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News