Παναθηναϊκός: Τόσο κόσμο θα έχει η Λεωφόρος με Λαμία

Καμπάνα στον Παναθηναϊκό για το ματς με τον Αστέρα

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Λαμία την Κυριακή στη Λεωφόρο (5/2,17:00) με τον κόσμο να ετοιμάζεται να στηρίξει εκ νέου την ομάδα παρά τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται κανονικά με τον κόσμο να δείχνει πως θέλει να βρίσκεται δίπλα στο σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Πιο συγκεκριμένα, εκτιμάται πως θα βρεθούν πάνω από 12.000 φίλοι στην ομάδας στην αυριανή αναμέτρηση με το sold out να έχει αρκετές πιθανότητες για να πραγματοποιηθεί.

Στόχος των φίλων της ομάδας είναι να βρεθούν δίπλα στους παίκτες και να τους σπρώξει σε μία ακόμα νίκη τη φετινή χρονιά.

Παρασκήνιο για το «ναι» του Αϊτόρ: Η ομιλία με Γιοβάνοβιτς και ο δανεικός εξτρέμ

Μπορεί το προηγούμενο διάστημα θα μονοπωλούσαν το ενδιαφέρον οι μεταγραφές και οι συνεχόμενοι αγώνες του Παναθηναϊκού όμως υπήρξαν σημαντικές εξελίξεις και στο θέμα του Αϊτόρ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα livesport, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν ξέχασε τον Αϊτόρ και του έδειξε έμπρακτα το πόσο τον υπολογίζει μόλις επιστρέψει.

Ο Σέρβος προπονητής επικοινωνεί συνεχώς με τον Ισπανό και ενημερώνεται για την αποθεραπεία του τραυματισμού του.

Ακόμα τον ενθαρρύνει ώστε να μην απογοητευτεί και να επιστρέψει πιο δυνατός από ποτέ.

Στην διάρκεια του Ιανουαρίου, ο Αϊτόρ ήρθε στην Ελλάδα και μίλησε από κοντά με τον προπονητή του ο οποίος του είπε ότι τον περιμένει να επιστρέψει.

Εκτός από τα λόγια, ο Γιοβάνοβιτς έδειξε στον Ισπανό πόσο πολύ τον υπολογίζει αφού ζήτησε να μην αποκτηθεί παίκτης στη θέση του ή να αποκτηθεί κάποιος δανεικός.

Σίγουρα όλα θα κριθούν από τα οικονομικά δεδομένα για την ανανέωση του συμβολαίου του παίκτη.

Ο μάνατζερ του είναι σε συνεχείς συζητήσεις με τους ανθρώπους του Τριφυλλιού για το νέο συμβόλαιο του πελάτη του.

Ο ποδοσφαιριστής από την πλευρά του έχει ζητήσει από τον εκπρόσωπο του να μην ασχοληθεί με άλλες προτάσεις και να κάνει τα πάντα ώστε να παραμείνει στον Παναθηναϊκό.

Αυτή η στάση έχει εκτιμηθεί σε μεγάλο βαθμό από την διοίκηση της ομάδας η οποία έχοντας την σύμφωνη γνώμη του Γιοβάνοβιτς προετοιμάζει την τελική πρόταση ώστε ο Αϊτόρ να παραμείνει στον Σύλλογο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News