Παναθηναικος – Ερυθρος Αστερας Live Streaming | Panathinaikos – Crvena Zvezda

Παναθηναϊκος - Ερυθρος Αστερας Live streaming

Παναθηναικος – Ερυθρος Αστερας Live Streaming: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα στο ΟΑΚΑ (21:00) στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Euroleague. Σ’ ένα ματς που μοιάζει με τεστ δυνάμεων για τις δύο ομάδες.

Panathinaikos – Crvena Zvezda Live Streaming

Αμφότερες κυνηγούν απλά ένα καλύτερο πλασάρισμα, αφού δεν έχουν καμία ελπίδα για μια θέση στην οκτάδα. Ο Παναθηναϊκός με 6-17 φιλοδοξεί, μετά την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στη διοργάνωση κόντρα στην Βιλερμπάρν, να χτίσει σερί νικών για να αποφύγει τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Ο Δημήτρης Πρίφτης θα έχει δύσκολη αποστολή και αναμένεται να χρησιμοποιήσει παίκτες που μέχρι τώρα είχαν μικρό χρόνο συμμετοχής.

Δεν αποκλείεται να δούμε για αρκετή ώρα πάνω στο παρκέ τους Λευτέρη Μαντζούκα, Νικ Χουγκάζ και Βασίλη Καββαδά. «Έχουμε κάνει κάποια καλά παιχνίδια, έχουμε εκλάμψεις τις οποίες πρέπει να παρουσιάσουμε σε συχνότερο βαθμό. Αλλά κάποια πράγματα δεν μας επιτρέπουν. Οι απουσίες, μαζί με τον Παπαγιάννη που θα είναι με την εθνική ομάδα, μας περιορίζουν αλλά θα «πολεμήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο», τόνισε ο head coach του Παναθηναϊκού.

Ο Στέφαν Γιόβιτς είναι τραυματίας, ο Γιώργος Παπαγιάννης έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα και ο Ιωάννης Παπαπέτρου είναι σταθερά εκτός. Παράλληλα, η συμμετοχή των Νεμάνια Νέντοβιτς, Οκάρο Ουάιτ και Νεοκλή Αβδάλα θα κριθεί την τελευταία στιγμή, μεγαλώνοντας ακόμα περισσότερο τον προβληματισμό στο «πράσινο» στρατόπεδο.Panathinaikos Live Streaming

Παναθηναικος – Ερυθρος Αστερας Live Streaming

Να υπενθυμίσουμε ότι οι «πράσινοι» προέρχονται από δυνατό παιχνίδι. Tην περασμένη Κυριακή αντιμετώπισαν τον Ολυμπιακό στον τελικό Κυπέλλου και ηττήθηκαν 73-81. Το «τριφύλλι» στον τελικό είχε εξαιρετική εικόνα στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, όμως στο 4ο δεκάλεπτο έμεινε από δυνάμεις και ηττήθηκε.

Ο Ερυθρό Αστέρας βρίσκεται στη 13η θέση της βαθμολογίας με 9-14 και στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι πραγματοποίησε μια ακόμη έκπληξη μακριά από το Βελιγράδι. Αφού επικράτησε με 77-84 μέσα στο Καζάν. Αξίζει να αναφέρουμε ότι αυτή ήταν η 2η σερί εκτός έδρας επιτυχία, αφού είχε προηγηθεί και το διπλό επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ.

Η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς, παρότι δεν έχει ελπίδες για οκτάδα, παρουσιάζει εξαιρετική εικόνα πάνω στο παρκέ. Kαι το μεγάλο της «όπλο» είναι η άμυνα.  Στο ματς του πρώτου γύρου οι «ερυθρόλευκοι» υποχρέωσαν τον Παναθηναϊκό σε ταπεινωτική ήττα με 81-48. Όσον αφορά στην προϊστορία των ομάδων στην Αθήνα, ο Ερυθρός Αστέρας την τελευταία τριετία μετράει 2 ήττες και μια νίκη.

Παναθηναικος – Ερυθρος Αστερας Στοιχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Παναθηναικος – Ερυθρος Αστερας

Παναθηναικος – Ερυθρος Αστερας Live Streaming | Links

Εδώ παίζουν Live οι κορυφαίοι αγώνες

http://la8osapofash.com/publ/basket/basket/25_2_2022_21_00_panathinaikos_crvena_zvezda/486-1-0-25539

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News