«Σ' ευχαριστώ Ζέλικο»: Η πρώτη δήλωση Γιαννακόπουλου για Ομπράντοβιτς
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήρε τον λόγο στην παρουσίαση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, βάζοντας στο επίκεντρο τη νέα μεγάλη σελίδα του Παναθηναϊκού.
Η παρουσίαση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς από τον Παναθηναϊκό είχε έντονο συμβολισμό, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να βρίσκεται στο πάνελ δίπλα στον Σέρβο τεχνικό.
Ο διοικητικός ηγέτης της «πράσινης» ΚΑΕ πήρε τον λόγο σε μια ημέρα ιδιαίτερη για τον ίδιο και για τον οργανισμό, καθώς η επιστροφή του Ομπράντοβιτς σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής στο μπασκετικό τμήμα.
Ο Γιαννακόπουλος στάθηκε στη διαδρομή των τελευταίων ετών, στην κατάκτηση της EuroLeague, στη δημιουργία του κορυφαίου γηπέδου στην Ευρώπη και στην επιστροφή του ανθρώπου που χαρακτήρισε ως τον μεγαλύτερο προπονητή στην ιστορία.
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είπε χαρακτηριστικά:
«Καλημέρα σε όλους. Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη μέρα. Όταν το 2024, είχα πει πως θα προσπαθήσω ξανά να κάνω τον Παναθηναϊκό μεγάλο. Όχι μόνο τη μεγαλύτερη ομάδα στην Ευρώπη, αλλά κάτι παραπάνω από αυτό. Το 2024 πήραμε την EuroLeague, φτιάξαμε το κορυφαίο γήπεδο στην Ευρώπη. Και τώρα είναι ο μεγαλύτερος προπονητής στην ιστορία. Ευχαριστώ για τα πάντα. Σε ευχαριστώ Ζέλικο.»
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος για την επόμενη μεταγραφή: «Ούτε εγώ δεν μπορούσα να φανταστώ τέτοιο σενάριο» - Τι είπε για Τολιόπουλο
- Γιαννακόπουλος: Ετοιμάζει εξωαγωνιστική μεταγραφή - «Είναι σα να φέρνεις τον Κέντρικ Ναν»
- «Αλλαγή πλεύσης και... βαρβάτος point guard - Τι ψάχνει ο Παναθηναϊκός»
- Νίστρουπ: Οι δύο εκπλήξεις στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τη Βιέννη
- Ήταν έτοιμη για all in για Χουάντσο η Ρεάλ - Η στάση του Παναθηναϊκού και του παίκτη