ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Live Streaming | Superleague Play-Offs 2020/21

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Live Streaming:

Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης: Νικάει και μένει… ζωντανός για την κατάκτηση ευρωπαϊκού εισιτηρίου!

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στην Λεωφόρο (5/5, 19:30). Αγώνας στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Superleague. Η νίκη αποτελεί και το μοναδικό ζητούμενο για το Τριφύλλι, προκειμένου να έχει ελπίδες για κατάκτηση ευρωπαϊκού εισιτηρίου!

Panathinaikos – Asteras Tripolis Live Streaming

Τα παιχνίδια τελειώνουν και για τον Παναθηναϊκό. Για την εξασφάλιση μία θέσης στην πρώτη τετράδα τα πράγματα είναι συγκεκριμένα. Πρώτο ζητούμενο, η νίκη στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης είναι αυτό που αποκαλούμε προαπαιτούμενη. Ειδάλλως, έρχεται η «ταφόπλακα» στα όποια σχέδια…

Το Τριφύλλι είναι στο -4 από την ΑΕΚ, την οποία υποδέχεται την επομένη αγωνιστική στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Ταυτόχρονα, υπάρχει το ενδεχόμενο ποινής του Άρη που αν επιβεβαιωθεί φέρνει τη διαφορά του από τον Παναθηναϊκό στον έναν πόντο!

Αναμφισβήτητα η νίκη επί του Αστέρα κρίνεται απαραίτητη, ενώ στον Παναθηναϊκό δεν ξεχνούν τα όσα έγινα στην Τρίπολη (2-2) με γκολ στο 97ο λεπτό. Η νίκη του Παναθηναϊκού που θα συνοδευτεί με προβάδισμα από το ημίχρονο και θα τον κρατήσει δυνατά στη διεκδίκηση ευρωπαϊκού εισιτηρίου πληρώνει 2.62. Panathinaikos Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Live Streaming

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από την ισοπαλία στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ (0-0) ενώ είχε προηγηθεί το 1-1 στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ, δύο παιχνίδια που αν είχαν κερδηθεί θα υπήρχαν άλλα δεδομένα. Ακόμη κι έτσι όμως οι πράσινοι έχουν την ευκαιρία να κλείσουν  δυνατά την σεζόν και να δώσουν χαμόγελο στον κόσμο τους.

Οι Αρκάδες πήραν λευκή ισοπαλία στην Λεωφόρο στις αρχές του 2021 αλλά το τριφύλλι αν και δυσκολεύεται στην Αθήνα τα καταφέρνει καλά με τον Αστέρα. Η νίκη του Παναθηναϊκού με ακριβές σκορ 1-0 έχει απόδοση 5.05!

«Η προτεραιότητα μου είναι το επόμενο παιχνίδι. Τα υπόλοιπα δεν αποτελούν προτεραιότητα. Μένω συγκεντρωμένος». Αυτό πόσταρε ο Γιοάν Μολό, η αποκάλυψη της φετινής σεζόν. Ποστ προφανώς για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να ανανεώνει τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό!

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Live Streaming | Links

Εδώ παίζουν Live οι κορυφαίοι αγώνες

https://pastebin.com/v1LfQs89

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News