Παναθηναϊκός: Ξεκίνησε η προετοιμασία για ΠΑΟΚ - Με τις γνωστές απουσίες
Ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα του στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» απέναντι στον Ολυμπιακό με 1-0 ξεκίνησε την προετοιμασία του για το τελευταίο παιχνίδι των playoffs της Super League κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:
Με μεσημεριανή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ξεκίνησε την Πέμπτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την επόμενη αναμέτρηση των play offs του πρωταθλήματος SuperLeague.
Όσοι έπαιξαν περισσότερα από 45 λεπτά στον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορία της μπάλας και εξάσκηση στα τελειώματα, ενώ ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.
Ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Κάτρης, Σάντσες και θεραπεία οι Μπακασέτας, Ίνγκασον, Πελίστρι, Γεντβάι, Ντέσερς, Σισοκό.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Αυτό το συμβόλαιο υπογράφει ο Μπόνγκα, τι ισχύει με το NBA out
- Έτσι έγινε το «μπαμ» με Μπόνγκα: Ποιες ομάδες νίκησε ο Παναθηναϊκός
- Ομπράντοβιτς: Τι είπε για τις αποχωρήσεις Αταμάν και Σκαριόλο στο συνέδριο προπονητών
- Νίστρουπ: Οι δηλώσεις μετά το Άγιαξ-Παναθηναϊκός 1-3
- Ομπράντοβιτς: Η απάντηση στα σενάρια για Χουάντσο και Όσμαν - Τι είπε για Μπόνγκα, Μπατίστ, Διαμαντίδη