Οι αντίπαλοι ελπίζουν πώς κάτι θα πάθει και θα σταματήσει την προέλαση!

Παναθηναϊκός: Δύο επιστροφές, δύο ερωτηματικά στην ενδεκάδα με ΠΑΟΚ

Ο Παναθηναϊκός είναι στο κέντρο του σύμπαντος όλων των υπόλοιπων για λόγους αγωνιστικούς, όχι για Ενώσεις, ελέγχους διαιτητών και ΕΠΟ κι άλλα τέτοια γραφικά κι εξόχως ελληνικά.

Ο σύλλογος γιόρτασε πέρσι την κατάκτηση ενός Κυπέλλου και τώρα είναι στο +6 στη βαθμολογία με τρόπο που όλοι θα ήθελαν να είχαν δει στις ομάδες τους, απολαμβάνοντας ίδια αποδοχή με τα παιδιά του Ιβάν.

Πρόκειται για μια πρωτιά που αποτελεί απόδειξη καλής, προγραμματισμένης, σοβαρής δουλειάς – μιας δουλειάς που δεν έχει να κάνει τόσο με χρήματα, αλλά βασίζεται στην αίσθηση της ευθύνης που νιώθουν οι άνθρωποι που δουλεύουν για το σύλλογο, στην ικανότητα διαχείρισης της πίεσης, στη θέληση να κάνεις διαρκώς ένα βήμα μπροστά, ακόμα κι αν έχεις απομακρυνθεί από τους διώκτες σου.

Ο πρωτοπόρος δεν εφησυχάζει, το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος κι ακόμα δεν έχει κάνει το παραμικρό, το τιμ Γιοβάνοβιτς ήδη προγραμματίζει την επόμενη μέρα. Δεν είναι σίγουρο ότι θα κερδίσει το πρωτάθλημα, αλλά 100% έχει βρει ένα δρόμο: αυτό είναι που λείπει από τους άλλους.

Οι υπόλοιποι, όσο κι αν δεν το θέλουν, τον χειροκροτούν ελπίζοντας πως κάτι θα πάθει μόνος του και θα σταματήσει την προέλαση.

Δημήτρης Στρατής

Απίστευτο! Νέο πρόβλημα στον Παναθηναϊκό, μετά τον Τσέριν

Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Πέμπτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ασκήσεις πρέσινγκ και τακτικής, ενώ ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Θεραπεία έκανε ο Σπόραρ, αποφόρτιση ο Αϊτόρ, ατομικό ο Τσέριν, ενώ οι Βέρμπιτς, Κώτσιρας ακολούθησαν το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος. Απών λόγω ίωσης ήταν ο Τρουιγιέ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News