«Ο Παναθηναϊκός άργησε να κάνει την κίνηση με Μαντσίνι»

«Ο Παναθηναϊκός άργησε να κάνει την κίνηση με Μαντσίνι»

Ο παλαίμαχος παίκτης του Παναθηναϊκού, Στράτος Αποστολάκης μίλησε για τη ρεβάνς ανάμεσα στο Τριφύλλι και τον ΠΑΟΚ ενώ αναφέρθηκε και στην μεταγραφή του Μαντσίνι.

Πιο συγκεκριμένα ο παλαίμαχος άσος είπε:

«Ο ΠΑΟΚ είναι σε πολύ αγωνιστική κατάσταση και μαζί με το σκορ και την ψυχολογία, νομίζω ότι για να αποκλειστεί θα πρέπει να γίνουν πράγματα και θάματα. Στον άλλο αγώνα ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί.

Ο Παναθηναϊκός άργησε να κάνει αυτή την κίνηση με τον Μαντσίνι, του λείπουν τέτοιοι παίκτες παρότι έχει καλό build up. Δυσκολεύεται πολύ σε κλειστές άμυνες»

Συμφώνησε με Παναθηναϊκό ο Μαντσίνι – Η διάρκεια του συμβολαίου

Ο Ντανιέλ Μαντσίνι συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό ως το καλοκαίρι του 2026!

Ο Αργεντινός τα βρήκε σε όλα με τους Πράσινους απομένει πλέον το «τριφύλλι» να τα βρει και με τον Άρη για να ανακοινωθεί η συμφωνία.

Σημαντικό ρόλο στην ιστορία έπαιξε η επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή που επιθυμούσε διακαώς να πάρει μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό, παρά το ενδιαφέρον ομάδων και από το εξωτερικό.

Κάτι που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα συμβεί, αφού φαίνεται πως είναι θέμα ωρών το οριστικό deal μεταξύ των δύο ομάδων με ένα ποσό γύρω στα 2-2,1 εκατ. ευρώ.

Με τον Μαντσίνι ο Παναθηναϊκός ενισχύεται σημαντικά στα άκρα της επίθεσής του από τα οποία λόγω του τραυματισμού του Αϊτόρ και της κακής απόδοσης του Βέρμπιτς, δεν έχει πάρει όσα θα προσδοκούσε το τελευταίο διάστημα.

Παναθηναϊκός: Πάει στράφι ο Μπερνάρ!

Στον Παναθηναϊκό η άνοδος του Μπερνάρ πάει στράφι.

Ο Βραζιλιάνος είναι ο πιο δαντελένιος χαφ που έχεις και τείνει να αλλάξει τη φύση ολόκληρης της επίθεσης κυρίως σε επίπεδο κατεύθυνσης στην εκτέλεση.

Προς το τέλος του Νοέμβρη-αρχές Δεκέμβρη είχαμε μπει στο άρμα του χρόνου δημιουργώντας μια εικόνα από την επόμενη σεζόν στην οποία ο νοτιοαμερικάνος είναι βασικός πυλώνας της επίθεσης.

Εικόνα η οποία έγινε ορατή γρηγορότερα μιας κι ευνόησαν οι εξελίξεις στο εσωτερικό σου (με τους Ιωαννίδη, Σπόραρ σε φόρμα).

Είναι φανερό ότι ο κόουτς προσπαθεί να βάλει τη μπάλα στα πόδια του «καριόκα» χαφ όσο το δυνατόν περισσότερο μπορεί, αφού βλέπει ότι δεν έχει παιχνίδι από τα πλάγια μιας και Παλάσιος-Βέρμπιτς υπολειτουργούν.

Αυτή ακριβώς η ροπή έχει διαφοροποιήσει την εικόνα παρότι η killing zone στην πράσινη επίθεση παραμένει η ίδια αν και της λείπει δραματικά η σωστή και καίρια εκτέλεση, με αποτέλεσμα οι μπαλιές του Βραζιλιάνου να μην αξιοποιούνται.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News