Επίσημο: Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Λάρισα
Ο Ράφα Μπενίτεθ ανακοίνωσε την αποστολή του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα με την ΑΕΛ την ερχόμενη Κυριακή.
Ο Παναθηναϊκός θ’ αντιμετωπίσει την ΑΕΛ την ερχόμενη Κυριακή σ’ ένα παιχνίδι που θέλει να πάρει οπωσδήποτε τη νίκη με τον Ράφα Μπενίτεθ μάλιστα να ανακοινώνει την αποστολή των πράσινων.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:
Με 23 ποδοσφαιριστές η λίστα
Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε το Σάββατο η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει της κυριακάτικης εκτός έδρας αναμέτρησης κόντρα στην Λάρισα.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, τακτική και εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Πελίστρι, ο Σάντσες έκανε ατομικό, ενώ θεραπεία ο Κυριακόπουλος.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ράφα Μπενίτεθ ανακοίνωσε την αποστολή του Παναθηναϊκού. Σε αυτή βρίσκονται οι Λαφόν, Ντραγκόφσκι, Κότσαρης, Καλάμπρια, Τουμπά, Σιώπης, Ζαρουρί, Τετέ, Μπακασέτας, Πάλμερ – Μπράουν, Ίνγκασον, Τσέριν, Μαντσίνι, Σφιντέρσκι, Ταμπόρδα, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Τζούριτσιτς, Ντέσερς, Μπόκος, Νίκας, Πάντοβιτς.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Τελειώνει από Παναθηναϊκό, προτάθηκε σε ΠΑΟΚ, Άρη και τον θέλουν ΟΦΗ και Κηφισιά
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Τόσα θέλει ο Λεβαδειακός για Βήχο-Τσάπρα «πακέτο»
- Παναθηναϊκός: Άλλο πρόσωπο για αντι-Τζαβέλλας, τι ισχύει με Κυργιάκο
- Παναθηναϊκός: Ο λόγος που αποχώρησε ο Τζαβέλλας, τι γίνεται με αντικαταστάτη
- «Γιούρτσεβεν όπως Ντραγκόφσκι στον Παναθηναϊκό - Μέχρι εδώ ήταν...»