Διώξη σε Νικοπολίδη!

Διώξη σε Νικοπολίδη!

Πειθαρχική δίωξη ασκήθηκε στον Αντώνη Νικοπολίδη επειδή δεν έκανε δηλώσεις μετά το ματς Κυπέλλου με τον Φωστήρα, όταν και ήταν υπηρεσιακός προπονητής των «ερυθρόλευκων».

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Μετά το ματς με τον Φωστήρα, ουδείς ερυθρόλευκος έκανε δηλώσεις όπως προβλέπεται από τους κανονισμούς. ‘Ετσι, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Παναγιώτης Καρράς άσκησε πειθαρχική δίωξε σε ΠΑΕ Ολυμπιακό και Αντώνη Νικοπολίδη, επειδή δεν παρευρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου. Για τον ίδιο λόγο ασκήθηκε δίωξη στον Ολυμπιακό και για το ματς Κυπέλλου με τον Τύρναβο.

Όπως είναι γνωστό, οι ερυθρόλευκοι αρνούνται να μιλήσουν στον OTE TV λόγω της συνεργασίας που έχει με τον ΣΚΑΙ!

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Σας ενημερώνουμε ότι ο κ. Παναγιώτης Καρράς άσκησε πειθαρχική δίωξη στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και στον Αντώνη Νικοπολίδη για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς: α) Για την περίπτωση Α, από τις διατάξεις του Παραρτήματος Α περ. Β εδ. 7 της από 14/07/2014 Προκήρυξης Αγώνων Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων Α’ και Β’ Εθνικής Κατηγορίας (Super League – Football League) περιόδου 2014 – 2015 και του άρθρου 29 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) Επαγγελματικών Πρωταθλημάτων και β) Για την περίπτωση Β, από τις διατάξεις του άρθρου 29 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) Επαγγελματικών Πρωταθλημάτων (αγώνες Κυπέλλου Ελλάδας, Φωστήρας-Ολυμπιακός της 7/1/2015 και Τύρναβος-Ολυμπιακός της 21/1/2015)».

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News