Α1 Γυναικών: Νέο σοκ για Παναθηναϊκό - Ήττα από τον Πρωτέα Βούλας
Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την τρίτη σερί ήττα του στην Α1 Γυναικών από τον Πρωτέα Βούλας δείχνοντας πως τα πράγματα δεν κυλούν καλά τη φετινή σεζόν.
Με τον χειρότερο τρόπο ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός τις υποχρεώσεις του για το 2024, καθώς γνώρισε ακόμα μία ήττα, τρίτη στη σειρά, από τον Πρωτέα Βούλας με 72-56.
Η ομάδα του Μάριου Δεσποτάκη κυριάρχησε από το ξεκίνημα έως και το τέλος της αναμέτρησης βγάζοντας για μία ακόμα φορά στον αφρό τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός και που δεν τον αφήνουν να κάνει ένα σερί νικών, ώστε να χτίσει και ψυχολογία.
Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειώσουμε ότι η Ελίζαμπεθ Ντίξον με 17 πόντους και 9 ριμπάουντ και η Ιωάννα Χατζηλεοντή με 12 πόντους διασώθηκαν για τις πράσινες, αλλά δεν έφταναν προκειμένου να φτάσει η ομάδα στη νίκη.
Τα δεκάλεπτα: 22-14, 43-30, 51-45, 72-56.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Σαμπράκος: «Ο Μπενίτεθ δεν ήθελε 6άρι και 8άρι - Ο ρόλος του Μπαλντίνι» (vid)
- Κοβάσεβιτς για Γιάγκουσιτς: «Είμαι απογοητευμένος - Ήθελα να τον φέρω!» (pic)
- Ο Χεζόνια πήρε «μεταγραφή» και δίνει... τροφή στα σενάρια!
- Ξέσπασε ο Φρουρός: «Γι' αυτό που μας συμβαίνει... ευθύνεται ο Γιοβάνοβιτς» (vid)
- «Ο Σάριτς μένει ελεύθερος και ο Παναθηναϊκός καραδοκεί»