Παναθηναϊκός: Η Μακάμπι πήρε θέση για Χορντ
Σύμφωνα με πληροφορίες που βγήκαν χθες στη δημοσιότητα ο Παναθηναϊκός είχε κυκλώσει το όνομα του Τζέιλεν Χορντ της Μακάμπι για τη frontline του με την «ομάδα του Λαού» να παίρνει επίσημη θέση.
Χορό ονομάτων έχει φέρει ο τραυματισμός του Ματίας Λεσόρ στον Παναθηναϊκό, καθώς ο Πρωταθλητής Ελλάδος κι Ευρώπης είναι αναγκασμένος να βγει στην αγορά και ν’ αναζητήσει παίκτη που θα πλαισιώσει τους Ομέρ Γιουρτσεβέν και Κώστα Αντετοκούνμπο.
Όπως σας αναφέραμε από χθες, ο Τζέιλεν Χορντ είναι ένα από τα ονόματα που ακούστηκαν για τους πράσινους, ο οποίος αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είχε ζητήσει ν’ αποχωρήσει από τους πράσινους.
Πάντως για το θέμα έδειξε άμεσα ανταναλαστικά και η ισραηλινή ομάδα, η οποία τοποθετήθηκε για τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα.
«Διευκρίνιση: Δεν έχουμε λάβει καμία κρούση σχετικά με τον Τζέιλεν Χορντ. Ακόμα και αν γινόταν, ο Χορντ είναι παίκτης της Μακάμπι Τελ Αβίβ και δεν θα παραχωρηθεί», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Δείτε την ανάρτηση:
הבהרה: לא התקבלה כל פניה בנוגע לג’יילן הורד. גם אם הייתה מתקבלת, הורד הוא שחקן מכבי Playtika תל אביב ולא ישוחרר.
— Maccabi Tel Aviv BC 🇮🇱 (@MaccabiTLVBC) December 22, 2024
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Κύκλωσε παίκτη της Βικτόρια Πλζεν ο Παναθηναϊκός για το καλοκαίρι»
- Ραπτόπουλος: «Ασύλληπτα καλός ο Τεττέη με κακούς εξτρέμ» (vid)
- «Δίκασε» τους διαιτητές στο ΟΦΗ - Παναθηναϊκός 0-2 η Λαμπαδαρίου!
- Κατσουράνης: «Κάτι αρχίζεις και βλέπεις στον Παναθηναϊκό...» (vid)
- Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ υποβίβασε τη Γουένσντεϊ και... εκδικήθηκε για Μπάλντοκ!