Παναθηναϊκός: Δύο επιλογές από το... παρελθόν στο «3»
Μία θέση στην οποία χρειάζεται άμεσα ενίσχυση ο Παναθηναϊκός είναι η θέση 3.
Σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο, Τόλη Κοτζιά οι πράσινοι ψάχνουν για παίκτες με ποιότητα οι οποίοι θα ανεβάσουν επίπεδο το Τριφύλλι.
Δύο παίκτες που είναι ιδιαίτερα αγαπητοί τόσο στους ανθρώπους όσο και στο κόσμο της ομάδας είναι ο Μάριο Χεζόνια και ο Ιωάννης Παπαπέτρου.
Για το Κροάτη θα υπάρχει πάντα ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό καθώς μιλάμε για ένα παίκτη από το πάνω ράφι ο οποίος έχει δεθεί με την ομάδα.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΌσον αφορά, τον πρώην αρχηγό της ομάδας το ταξίδι του στη Παρτιζάν δεν πήγε όπως θα ήθελε και οι πιθανότητες να γίνει και πάλι κάτοικος ΟΑΚΑ είναι αρκετές.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Στη... φόρα το σκεπτικό προφυλάκισης του Λιόλιου - Δρούσε «χωρίς κανέναν δισταγμό», πολύ πιθανό να διαπράξει και άλλα εγκλήματα
- Αταμάν: Έσπασε τη σιωπή του για το σκάνδαλο στο μπάσκετ – «Παρακολουθώ με σοκ όλες τις εξελίξεις»
- Γιαννακόπουλος κατά Ολυμπιακού: «Γιατί δεν είναι έξαλλοι με τα στησίματα;»
- Εκτίθεται ο αλγόριθμος! Στην κορυφή ο Παναθηναϊκός, αλλά βλέπει άλλον πρωταθλητή
- Γιαννακόπουλος σε Λιόλιο: «Ποιοι χάρηκαν περισσότερο από την προφυλάκιση σου, Βαγγέλη;»