ΑΕΚ: Η... αντίδραση στις δηλώσεις Αλαφούζου!

ΑΕΚ: Η... αντίδραση στις δηλώσεις Αλαφούζου!

Καμία διάθεση να απαντήσουν δεν έχουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ σε όσα δήλωσε το πρωϊ ο Ιωάννης Αλαφούζος.

Σύμφωνα με το sdna, ο Δημήτρης Μελισσανίδης ενημερώθηκε άμεσα και αυτό που ξεκαθάρισε από την πρώτη στιγμή, ήταν πως δεν θέλει απολύτως καμία αντίδραση από πλευράς Ενωσης.

Η αίσθηση που υπάρχει στην ΑΕΚ έπειτα από τις δηλώσεις Αλαφούζου (και αποτελεί ουσιαστικά και ξεκάθαρη άποψη του Δημήτρη Μελισσανίδη για όσα λέχθηκαν) είναι πως η ιστορία ξέφυγε αρκετά και τείνει να εξελιχθεί σε παρωδία.

Αν η ΑΕΚ έμπαινε σε διαδικασία να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο ή πολύ περισσότερο εάν υπήρχε επίσημη απάντηση, θα έδινε υπόσταση σε όσα ειπώθηκαν και αυτό είναι κάτι που δεν επιθυμεί ουδείς.

Ισως το μοναδικό στοιχείο που συζητήθηκε περισσότερο εντός της ΑΕΚ, ήταν οι αναφορές του κ. Αλαφούζου για τα «παραρτήματα» και το ενδιαφέρον που έδειξε για τα αποτελέσματα και τις διαιτησίες άλλων ομάδων.

Κάτι που για την ΑΕΚ τουλάχιστον, δεν μπορεί ουδείς να καταμαρτυρήσει πως έχει κάνει τοποθετήσεις, με τις οποίες να διαμαρτύρεται για την διαιτησία στα ματς άλλων ομάδων μη ανταγωνιστικών.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News