«Μάχη Παναθηναϊκού-ΑΕΚ για Μεταξά»

«Μάχη Παναθηναϊκού-ΑΕΚ για Μεταξά»

Ο Δημήτρης Μεταξάς ο οποίος αγωνίζεται στο Βόλο φαίνεται να έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με το sportdog, οι Πράσινοι είχαν την ευκαιρία να τσεκάρουν τον 19χρονο άσο στο πρόσφατο ματς Κυπέλλου στον Πανθεσσαλικό, καθώς ο Μεταξάς ξεκίνησε βασικός, έπαιξε για 65 λεπτά και άφησε θετικές εντυπώσεις.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός εξετάζει την περίπτωση του ταλαντούχου μέσου και δεν αποκλείεται να κάνει κίνηση για την απόκτησή του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Πάντως, από τη στιγμή που ο Μεταξάς θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Παναθηναϊκός δεν… παίζει μόνος του.

Ματιές στον παίκτη ρίχνει και η ΑΕΚ, η οποία τα τελευταία χρόνια «ψωνίζει» συχνά από τον Βόλο (Μήτογλου, Φαν Βέερτ, Φερνάντες).

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι ζητήθηκε η γνώμη του Ματίας Αλμέιδα για τον Μεταξά προκειμένου οι Κιτρινόμαυροι να «ζυγίσουν» τα δεδομένα αναφορικά με την περίπτωσή του και να αποφασίσουν εάν θα προχωρήσουν το θέμα.

Συνεπώς δεν αποκλείεται το προσεχές καλοκαίρι να έχουμε… μεταγραφικό ντέρμπι, ειδικά εάν ο Μεταξάς τα πάει καλά στο δεύτερο μισό της σεζόν και καθιερωθεί στην ενδεκάδα του Βόλου.

Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον τόσο η εξέλιξη του πολλά υποσχόμενου παίκτη, που αγωνίζεται κυρίως ως «οκτάρι», όσο και το αν θα γίνει… σφήνα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ από τους υπόλοιπους «μεγάλους».

Λουτσέσκου στους παίκτες: «Αυτοί πιέζονται, εμείς τη νίκη. Είστε καλύτεροι»

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ με τον Ρασβάν Λουτσέσκου να μιλάει πάλι προκλητικά αυτή την φορά στους παίκτες του.

Πιο συγκεκριμένα ο Έλληνας τεχνικό είπε:

«Αυτοί έχουν το άγχος, πιέζονται. Εμείς πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, πάμε για την νίκη. Είστε καλύτεροι και το αποδείξατε στον αγώνα Κυπέλλου.

Αρκεί να είμαστε σοβαροί, να μην κάνουμε λάθη και να κυριαρχήσουμε στο παιχνίδι. Απέναντί μας έχουμε μία πολύ σοβαρή ομάδα.

Είμαστε μία γροθιά, είμαστε μία οικογένεια, έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Και να το δείξουμε στο γήπεδο».

Από την πλευρά τους, οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου αναγνώριζαν πως δεν πρέπει σε καμία περίπτωση, να υποτιμήσουν τον Παναθηναϊκό, ειδικά μετά την νίκη που πέτυχαν στον πρώτο αγώνα του Κυπέλλου.

Έλεγαν μάλιστα: «Δείξαμε στο προηγούμενο παιχνίδι, πως είμαστε καλύτεροι. Το ίδιο πρέπει να κάνουμε και σε αυτό το παιχνίδι.

Πρέπει να κερδίσουμε, για να μπούμε δυνατά στην διεκδίκηση του τίτλου. Εάν χάσουμε, ο Παναθηναϊκός θα ξεφύγει στη βαθμολογία. Και αυτό δεν πρέπει να συμβεί».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News