Μαρσειγ – ΑΕΚ Live streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (26/10)

Μαρσειγ – ΑΕΚ Live streaming

Ακόμη ένα βήμα πρόκρισης θέλει να κάνει η ΑΕΚ κόντρα στη Μαρσέιγ.

Μαρσειγ – ΑΕΚ Live streaming | AEK Live Streaming:

Μεγάλο ματς για την ΑΕΚ στη Γαλλία. Η «Ένωση» αντιμετωπίζει τη Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ» (19:45) και γνωρίζει πως ένα θετικό αποτέλεσμα θα ισχυροποιήσει ακόμα περισσότερο την προσπάθειά της για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Ώρα Μασσαλίας για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα. Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τη Μαρσέιγ (19:45) για την 3η αγωνιστική του Europa League. Θα κυνηγήσει ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα την φέρει μία ανάσα από την πρόκριση στα νοκ-άουτ της διοργάνωσης.

Οι «κιτρινόμαυροι» ξεκίνησαν εντυπωσιακά τις υποχρεώσεις τους στον όμιλο. Κέρδισαν εκτός έδρας την Μπράιτον με 3-2, ενώ στη συνέχεια έμειναν στο 1-1 με τον Άγιαξ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Με αυτά τα αποτελέσματα, η ΑΕΚ «πάτησε» κορυφή και πλέον ελέγχει την κατάσταση. Πάντως, γνωρίζει πως έχει μπροστά της αρκετά δύσκολα παιχνίδια.

Πονοκέφαλος για Αλμέιδα

Επιπρόσθετα, ο Ματίας Αλμέιδα αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα ενόψει του αγώνα στο ιστορικό «Βελοντρόμ». Για την ακρίβεια, η ΑΕΚ θα παίξει χωρίς τους τρεις καλύτερους παίκτες της μεσοεπιθετικής της γραμμής στην καταπληκτική περσινή πορεία μέχρι το νταμπλ. Συγκεκριμένα, οι Λιβάι Γκαρσία, Σέρχιο Αραούχο και Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς έμειναν εκτός αποστολής λόγω τραυματισμών. Νοκ-άουτ και ο Ροδόλφο Πιζάρο, όπως φυσικά και οι Αλεξάντερ Κάλενς, Τομ Φαν Βέερτ, Ζίνι, οι οποίοι έμειναν εκτός ευρωπαϊκής λίστας.

Στην αντίπερα όχθη, ο Τζενάρο Γκατούζο ψάχνει την δεύτερη νίκη του στον πάγκο της Μαρσέιγ. Σίγουρα περιμένει περισσότερα από τους παίκτες του σε σχέση με την εικόνα που παρουσίασαν στην ήττα με 1-0 από τη Νις. Ο Ιταλός τεχνικός, που αντικατέστησε πριν λίγες εβδομάδες τον Μαρθελίνο, έλαβε χαρμόσυνα νέα από το ιατρικό επιτελείο. Οι  Τζόναθαν Κλος και Χοακίν Κορέα θα είναι διαθέσιμοι και ίσως παίξουν από την αρχή. Σίγουρα εκτός δράσης ο Παπέ Γκέιγ, υποψήφιοι για την αρχική ενδεκάδα και οι Ζοφρί Κοντογκμπιά και Ζορντάν Βερετούτ.

Στα προηγούμενα παιχνίδια της στο Europa League, η Μαρσέιγ μέτρησε δύο ισοπαλίες με εντυπωσιακά γκολ: Στην 1η αγωνιστική έφυγε με το 3-3 από την έδρα του Άγιαξ, ενώ στη συνέχεια έμεινε στο 2-2 με την Μπράιτον.

Χωρίς τον Αραούχο στη Μασσαλία η ΑΕΚ – «Μέσα» οι Πόνσε και Μουκουντί

Μαρσειγ – ΑΕΚ Live streaming: Οι κίνδυνοι για τους φίλους της ΑΕΚ στη Μασσαλία

Η μεγάλη ώρα της αναμέτρησης της ΑΕΚ στη Μασσαλία κόντρα στη Μαρσέιγ πλησιάζει. Όλοι έχουν την αίσθηση πως η Ένωση θα συναντήσει άκρως φιλικό κλίμα παντού. Ωστόσο, κάτι τέτοιο ουδείς θα πρέπει να το δέσει… σχοινί κορδόνι που λέμε στην καθομιλουμένη.

Κατ’ αρχήν θα πρέπει να τονιστεί πως η Μασσαλία είναι επικίνδυνη πόλη. Και όσον αφορά το οπαδικό δεν είναι δεδομένο πως όλοι δεν έχουν πρόβλημα ή δεν θα έχουν πρόβλημα με την παρουσία των οπαδών της ΑΕΚ στην πόλη. Υπάρχουν σοβαροί κίνδυνοι που είναι πιθανό να τονιστούν και από πλευράς ΑΕΚ με επίσημη τοποθέτηση -ανακοίνωση.

Ο κόσμος της ΑΕΚ δεν θα πρέπει να έχει την αίσθηση πως θα μπορεί να κυκλοφορεί οπουδήποτε με τα διακριτικά της ομάδας. Είτε κασκόλ είναι αυτό είτε φανέλα είτε μπουφάν, και θα γνωρίζει την αποθέωση.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες η Μαρσέιγ έχει τονίσει στην ΑΕΚ πως ναι μεν ναι μεν ένα σημαντικό κομμάτι των οργανωμένων οπαδών της έχει τις σχέσεις που έχει με τους αντίστοιχους της ΑΕΚ. Ωστόσο, υπάρχουν κι άλλοι που δεν τις έχουν και δεν δεσμεύονται απ’ αυτό, πράγμα που ελλοχεύει κινδύνους.

Επί της ουσίας, δεδομένα υπάρχει η σχέση που υπάρχει ανάμεσα σε οργανωμένα club των δύο συλλόγων. Σίγουρα θα υπάρξει και ανάλογο κλίμα σε σημαντικό βαθμό. Αλλά σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να πιστεύει ο κόσμος ότι μπορεί να φέρεται στην Μασσαλία σα να έχει πάει εκδρομή

Για την ασφάλειά του ο κόσμος της ΑΕΚ που δεδομένα δεν είναι όλος οργανωμένος, θα πρέπει να προσεκτικός.

Τέλος, εκείνο που πρέπει να επισημανθεί και έχει τη σημασία του είναι πως η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ» έχει χαρακτηριστεί από την UEFA ως «High Risk». Έτσι, από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία έχουν οριστεί όχι ένας, αλλά δύο security officers.

Μαρσειγ – ΑΕΚ Live streaming: Πολωνική σφυρίχτρα

Ο Πολωνός Ντάνιελ Στεφάνσκι θα διαιτητεύσει το παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Μαρσέιγ στη Μασσαλία.

Από την Πολωνία είναι ο διαιτητής που όρισε η UEFA στο Μαρσέιγ-ΑΕΚ την Πέμπτη (26/10, 19:45), στο Βελοντρόμ, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Ο 46χρονος διαιτητής είναι Α’ κατηγορίας και έχει περάσει από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Πέρυσι είχε οριστεί στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στην «OPAP Arena» τον Οκτώβριο. Όπου η Ένωση είχε επικρατήσει 2-0, ενώ το περασμένο καλοκαίρι διαιτήτευσε στο Ολυμπιακός-Μακάμπι Χάιφα, στα προκριματικά του Champions League. Παλαιότερα έχει βρεθεί και στον ευρωπαϊκό δρόμο του ΠΑΟΚ. Στο παιχνίδι με την Αϊντχόφεν το 2020, για τους ομίλους του Europa League.

Βοηθοί του είναι οι συμπατριώτες του Νταβίντ Γκόλις, Μίχαλ Ομπούκοβιτς και 4ος ο Νταμιάν Σίλβερστρακ. Πολωνός θα βρίσκεται και στο VAR, ο Τόμας Κβιατκόβσκι με βοηθό τον Ολλανδό Πολ φαν Μπέκελ.

Μαρσειγ – ΑΕΚ Live streaming| Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News