Λιόλιος: «Fake news ότι υπάρχει κόντρα με τον Παναθηναϊκό» - Τι είπε για Γιαννακόπουλο και Παπαγιάννη

Τελειώνει ο Πιτσίλκας από την ΚΕΔ!

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος έδωσε μία συνέντευξη εφ’όλης της ύλης μιλώντας για το ελληνικό μπάσκετ, την εθνική ομάδα, την κόντρα με τον Παναθηναϊκό αλλά και με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Δείτε τι είπε αναλυτικά για Παναθηναϊκό, Γιαννακόπουλο και Παπαγιάννη στο sport24:

-Να πούμε κάτι το οποίο είναι ξεκάθαρο. Υπάρχει και μια κόντρα με τον Παναθηναϊκό. Αυτό σας ενοχλεί;

“Είναι ξεκάθαρο πως είναι fake news. Το λέω ξεκάθαρα. Δεν υπάρχει καμία κόντρα με τον Παναθηναϊκό. Απολύτως. Εγώ σε οποιαδήποτε επικοινωνία έχω με τον Παναθηναϊκό, τους μιλάω για την άψογη συνεργασία που έχουμε και οι ίδιοι μου λένε το ίδιο. Γι αυτό μου κάνει εντύπωση ποιος τα διαδίδει αυτά”.

– Υπάρχει, όμως, και αγωγή δική σας κατά του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

“Άλλο κατά του ιδιοκτήτη που έκανε προσβλητικά και ψευδή σχόλια και συκοφαντική δυσφήμιση και άλλο κατά του Παναθηναϊκού. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας οργανισμός που ήταν, είναι και θα είναι μεγάλος και θα εκπροσωπεί μια τεράστια μπασκετική κοινωνία. Μην μπερδεύουμε τα πρόσωπα με τους οργανισμούς. Να το ξεκαθαρίσουμε.

Εγώ δεν έχω καμία κόντρα με κανέναν, όπως το λέω. Το να προασπίζουμε τη θεσμική θέση του προέδρου της ΕΟΚ, την οποία θα την αφήσω στον επόμενο, είναι υποχρέωσή μου και αυτό θα κάνω πάντα. Όμως, να πω κάτι το οποίο θέλω να τονιστεί εδώ. Ζούμε στην εποχή των fake news, στην εποχή των ανώνυμων blog, στην εποχή με τα ψευδώνυμα, που ο καθένας έχει μία άποψη και δεν ξέρει ποιος είναι αυτός και εξομοιώνεται με τον ειδικό. Σε αυτή την εποχή ζούμε.

Όταν πας να αλλάξεις ένα μπασκετικό περιβάλλον που επί χρόνια υπήρχε και να απογειώσεις ξανά το αεροπλάνο όπως έλεγα, εννοείται πως κάποιοι βγαίνουν εκτός αεροπλάνου. Κάποιοι που θεωρούσαν τον εαυτό τους ότι ήταν το ίδιο το μπάσκετ. Ε, αυτοί θα έχουν fake news, θα ρίχνουν λάσπη, θα γράφουν με ψευδώνυμα, θα είναι ανώνυμα. Σε αυτούς, η μόνη απάντηση θα είναι η μη απάντηση. Ας γράφουν όσα fake news θέλουν. Η πραγματικότητα θα δείξει σε βάθος χρόνου ποια είναι fake και ποια είναι αληθινά. Καμία κόντρα, λοιπόν, με κανένα Παναθηναϊκό. Ίσα-ίσα που τους έχω ευχαριστήσει δημοσίως για όλη την υποστήριξη στην Εθνική ομάδα”.

Υπήρξε και η ανακοίνωση για τον Παπαγιάννη…

“Δεν υπήρχε καμία ανακοίνωση κατά του Παναθηναϊκού. Ξεκάθαρο αυτό το πράγμα. Και για να μην αφήνω υπονοούμενα προς κάποιον παίκτη ο οποίος ήθελε να είναι στην εθνική ομάδα, το ξεκαθάρισα. Η Ομοσπονδία οφείλει με τις κινήσεις της να προστατεύει τους παίκτες, να προσπαθεί τους παράγοντες, τους πάντες. Αλίμονο αν πέσουν βορά οι παίκτες όταν έχουν θυσιάσει τον εαυτό τους στην εθνική ομάδα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News